Porten til nasjonalparken
Fra en av de mulige inngangsrutene til Blåfjella/Skjækerfjella nasjonalpark, en av våre nyeste og aller største nasjonalparker. Dette bildet er fra Lakavatnet i Sørli nå i høst.
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-200
  • Nikon 17-35 mm F 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Bengt Egil R.

Hallo Kjartan, flott dette!
Viste ikke at det var et ''lakavatn'' på den siden av parken også. Du har fått med mye vær her: regn, sol, vind og snø.
En typisk høstdag i denne delen av landet, med alle årstider representert.
Fin plassering av buen.
:-) Bengt
Kjartan T.

Takk for kommentaren Bengt Egil. Joda, Lakavatnet i Sørli er et stort og meget godt fiskevann. Den karakteristiske fjelltoppen til venstre er et godt kjennetegn i dette området og har fått navnet Lakavasshatten, lengre bak ser du Lurusneisa eller ''Thjokkele'' som er et samisk ''arvefjell''. Fantastisk landskap i denne delen av parken. Anbefales!
Avsluttet .

God kveld Kjartan,

Meget severdig bilde dette ja. Flott dybde og fine farger samt godt eksponert.

mvh
Tommy
Vegard L.

Flott dette, men får en følelse av at bildet heller mot høyre, men det kan være et synsbedrag.
Vegard
Aleksander M.

Hei
Dette var et aldeles nydelig høstbilde. Det er vanskelig å få såpass gode landskapsbilder som dette! I tillegg til god dybde og komposisjon har du fått med regn og sol (regnbue) og nydelige høstfarger. Et ''alt i et'' bilde. Har ikke hørt om nasjonalparken før. Hvis den er forholdsvis ny og du har flere så her gode bilder kan du jo kanskje tjene litt på det, om det ikke er mange som har besøkt den ennå. Når jeg leser kommentaren til Vegard blir jeg litt enig, men synes det er så lite at det ikke har noe å si. Et nydelig bilde!

Mvh Aleksander
Knut Børge S.

Hei Kjartan!

Nydelig høstbilde med fantastisk flotte farger. Kjempebra landskapsfoto som representerer den nye nasjonalparken på en verdig måte.

Ha en fin dag!
mvh KBS
Terje M.

Nydelig landskapsbilde med flotte farger. Regnbuen trekker blikket mitt til seg.

Mvh
Terje.
Kjartan T.

Takk for kommentarer. Ser at vannet kan gi inntrykk av at bildet heller, men det er nok mer et synsbedrag. Håper flere naturfotgrafer med årene tar seg tid til å oppdage dette flotte landskapet.
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Kjartan! Ja, dette er vakkert. Bildet er godt eksponert, og jeg liker komposisjonen og buene bak. Regnbuen blir selvfølgelig det lille ekstra her, men den er jo virkelig fin. -Jeg liker spesielt den svake uttoningen i buen (som forøvrig leder til en flekk). Jeg får lyst til å traske inn i bildet, og det er bra.

vh ingebjørg
Kjartan T.

Takk Ingebjørg! Ser de flekkene og har tatt en rens av brikka.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu