Hotell Britannia
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283076} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Fred S.

Tok litt tid å koble til riktig kanal såpass tidlig en lørdags morgen: Først kom de vanlige film-assosiasjonen; skjer ofte med filmentusiaster som meg; ( Britisk film fra 70-tallet som heter ''Britannia Hotel), så slo det meg at du har vært i London og bodd på dette hotellet, før jeg våknet nok til å havne i Dronningens gt. ( eller er det Th. Angell...) i trondheim. Så ærverdige Britannia, altså, påpasselig innpakket av det som vel må være Fugl Fønixen etter siste storbrann, inneholdende Dressmann, etter hva jeg ser, og dessuten Ricks, etter hva jeg mener å vite fordi jeg har en sønn i byen som savnet Ricks ( ....og News også...? ) dypt etter brannen....

Ellers er vel bildet først og fremst en dokumantasjon av de mange arkitektoniske stilkollisjonene som skjer når gammelt forsvinner og nytt vokser opp; Britannia er vel snart den siste ''perlen'' i et strøk der firkantkolossene får råde grunnen.

vh fred
Brit M.

Takk for kommentar, dette er Dronningensgt. Jeg sto ute den dagen Newshjørnet brant. De ansatte sto ute på gata og gråt.
Det var imidlertid Frakken (med drapene og knivstikking) som brant rett ovenfor Britannia. Men det var ikke siste storbrann.
I vinter brant tre av bryggene mot kanalen, dessuten forsvant Fotovideo i en brann nede i Søndre.
Trondheim er ikke lenger den middelalderbyen vi var så stolte av. Brusteinene fra 1200-tallet er plukket opp og erstattet av nytt.
Torget ødelegges, det var forslag om å fjerne de eldste gravene fra Domkirkeparken og lage park (!!!)
Eierne av de tre bryggene ba om å få lov til å rive og bygge nytt, men der sa bystyret for en gangs skyld nei.
De bestemmende mundigheter består stort sett av folk som ikke har noe forhold til byen, det er så om å gjøre, i våre dager, å få sitt navn i historiebøker, å være så forbanna innovativ, hva er vitsen med å ta vare på det gamle, liksom.
Blir så sint og fortvilet ATTT!!! Nå har de ødelagt Frukirka og, bygd på en diger lecakasse, som hverken passer inn eller er plassert med noen slags estetiske regler.
Trondheim er blitt en forbanna basarby. Jeg var i London ifjor og hadde hørt at byen var full av rot og rask på gatene. Men det fantes overhode ikke, noen gikk og kostet opp rask kontinuerlig. Trondheim er full av søppel, rask ligger strødd overalt.
På den annen side, det kan jo være meg det er noe galt med :-)
Jeg er ikke imot at Trondheim skal også være en moderne by, jeg mener at man må bygge nytt med en mer skjønnsom vurdering, men må ta mer hensyn til estetikk. Men når hørte trondheimspolitikerne på menigmanns mening sist?

Brit
Tove H.

Skjønner poenget med bildet, det en vekker for dagens byggevandaler. De finnes i Bergen også, det er til å grine av. Det er det vakre bygget i bakgrunnen jeg vil se mere av, men det står noen klosser og skygger...
Mvh Tove
Brit M.

Takk for kommentar, Tove. Ja Trondheims storstue, Palmen som vi kaller det, er vakker....

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu