Blåfjellhatten
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-200
  • Nikon 17-35 mm F 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283079} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
einar e.

Meget flott naturformidling. Kontraster, farger og steiner er nydelig. Særlig er den gradvise overgangen fra barmark over til snø spennende - og skyene bak toppen krydrer det hele. Her skulle jeg likt å være på fjelltur akkurat nå. Men selve toppen er plassert litt for mye midt i bildet, tror jeg…
mvh Einar
Per Einar G.

Hei!

Fine farger, kontraster fra høstfjellet dette. Var lyset slik eller har du etterbehandlet?

Per E.
Kjartan T.

Takk for kommentarer. Bildet er i utgangspunktet ei raw-fil som selvfølgelig trenger behandling før den presenteres, og bildet er altså etterbehandla, men jeg tror dette er omtrent slik jeg opplevde det. Skygge på fjellet og sol på fjellbjørk og vierkratt i forgrunnen skapte en fin stemning. Skiftende skydekke og byggevær er topp for den som bærer med seg en digital speilrefleks. Ble lite jakt, egentlig bare fotografering denne ettermiddagen sent i september, langt inne i fjellet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu