Bildet inngår i albumet Cuba -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger497
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28345} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
John G.
Eller en ball for blikket...
Et meeeget aktuelt tema, i dette motivet, i disse fotball-VM tider! I alle verdendeler er unge som gamle opptatt av leken med lærkula, for å bruke et ganske forslitt uttrykk.
Fint bilde i fint motlys. Savner kanskje et litt mer lekent smil, eller engasjerende uttrykk, hos gutten. Han er ganske alvorlig, Arne...
John
Frank W. G.
Hei!
Det er vel en liten ballkunstner vi ser her. At menn ikke kan gjøre flere ting på en gang motbevises vel her. Fakke ball samtidig som han har et klart og tydelig blikk på fotografen er vel et bevis på det ;-)
Bra bilde som er rikt på kontraster og flott i fargene. Er litt usikker på det sorte feltet oppe til høyre. Den forstyrrer nok meg en tanke. Ellers har jeg sett på den hvite delen i bakgrunnen. Blir egentlig ikke enig med meg selv om den bør dempes noe, men ikke mye.

Frank
Tarjei Ekenes K.
fett bilde, spes med ballen i fart foran øyet. veldig tøft. det er muligens noe med balansen i bildet som ikke er helt 101% for meg . litt tungt på venstre side kanskje? vet ikke helt.
anyway, et veldig flott bilde!
Fred S.
Fungerer ikke helt for meg: Ville ha valgt en kortere lukkertid, og ikke plassert ballen der den er. Nå ligner den mer et fremmedlegeme i ansiktet på gutten. Ville også ha fjernet den mørke firkanten i øverste høyre hjørne.

vhFredS
Dave S.
I like it a lot. Meget kult bilde. Jeg digger det i disse VM dager.
Bjørn H.
Ballen er rundt,gutten er et fund.
Bilde er flott,det gjorde du godt,Arne!!

Bjørn
Arne S.
John, fotball er blodig alvor, og gir ingen grunn til latter...

Frank, menn kan gjøre to ting på en gang, helt riktig, kråka tre og kvinnen fem, det har vi avklart på dotten før .....

Fred, ser du ikke at gutten har fotball på hjernen, og er delvis blendet for andre verdier... dersom det finnes noen ... Men et bilde er jo i bunn og grunn betrakteren subjektive opplevelse, og dens suverene rett å forfekte.....

Tarjej, det svarte feltet øverst til høyre ''skulle'' balansere guttens vestrevridning. Hvorvidt det holder, er opp til øyet som ser....

Dave, du forstår deg på bilder, og du forsår deg på fotball ... et godt utgangspunkt for et rikt og farefullt liv....

Bjørn, du er unik...

Mange takk, alle sammen :)) arne
Roy S.
Syns ikke dette bildet holdt vanlig Arne Strømme-kvallitet, (tenker spes. på komp.)selv om bildet formidler en god historie.
Frank W. G.
Enig med deg Arne om at den sort flekken er med på å balanserer bildet, men allikevel. Flekken blir allikevel litt for iøyenfallende. Slik virker det i allefall for meg.
Ellers gleder jeg meg allerede til å se ditt neste bilde. Lærer også mye ved å lese kommentarene dine.
God sommer til deg!

Frank
Fred S.
Navnebroder ! Det med fotball på hjernen falt meg ikke inn, men poenget er godt. Men for å flisespikke litt videre: I så fall burde han ha hatt blikket fokusert på ballen. Det virker på meg som om han ser på fotografen. Fotballproffer får sikkert fotografer på hjernen eller i vrangstrupen etter hvert, så kanskje er det et poeng der også.

vh Fred Arne....
Arne S.
Royce, takk for kommentar :)

Frank, du inspirerer meg til å sende inn mitt ''neste bilde''. Bare vent :)

Fred, du er absolutt inne på noe. Jeg er klar over ''misforholdet'' mellom guttens blikk og fotballen. For meg er det nettopp dette som gjør bildet spesielt og annerledes. Det ER et portrett, men også '' noe mer......''

Det fungerer for meg, men jeg har selvsagt full forståelse for andre synspunkt. Skulle bare mangle. Ellers hadde ikke dotten vært interessant ... ALLE kommetarer er bra! :) arne
Toini B.
Likte dette.
hva med en beskjæring nedenifra til over hendene hans..?
syntes det funker nå også, absolutt, men kanskje enda mer spennende hvis vi ikke hadde sett han kaste ballen...
tøft uttrykk!
Arne S.
Toini, jeg er enig med deg! En beskjæring over hendene vil understreke budskapet mitt, det litt ''surrealistiske'' uttrykket mellom det alvorlige ansiktet og den ''lekne'' ballen. Hendene frarøver fantasien noe av sitt spillerom. Jeg ser det nå... finfint :) arne
stian w.
toini er sikkert enig med meg -)))
Lars-Anders M.
Det har vel ingen betydelse om han ser på fotografen. Mitt først inntrykk var att ballen var forstyrrende på ett ellers ok portrett. Men etter en stund ser jeg andre ting i bildet. Men uten ball bedre i dette tillfelle. Ellers er jeg tillhenger av kreative bilder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu