Flakstad
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-27 19:00:56
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283468} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lene F.
Hei! Synes dette bilde har en fin forgrunn og dybde! Flakstad er en flott plass,med mange fine motiver var der selv i påsken! Hilsen Lene
Avsluttet .
Et utrolig vakkert bilde. Her har du fått til alt fra landskap til himmel. Gratulerer med et blinkskudd. Print ut og heng det på veggen i minst A2 format................Morten Horgen i Drammen
Chr. G.
Fin gjengivelse av et sted jeg ikke aner hvor er, himmelen ble litt for søt lyseblå kanskje. Forgrunnen er rosinen i pølsa, ville inkludert mer av denne på bekostning av de litt kjedelige skyene. Sitter igjen med inntrykk av for lite forgrunn på flere av landskapsbildene dine.
Tom E.
Hei Anne Lene - et bilde som får meg til å skjønne at jeg må opp til Lofoten på høst/vinter også. Rolig og fin komposisjon, behagelige farger, liker godt hvordan det røde og gule i eng og hus står mot det kaldere blå i himmel og sjø. Kombinasjonen av sand, stein og vann i forkant er flott. Det samme med lyset i enga. Er nok enig med CG at en del av himmelen fikk en litt tung cyanfarge. Det samme angående å få med mer av forgrunnen. Men definitivt vakkert!

Mvh TomE
Inger-Lise S.
Vakkert motiv fra Lofoten! En nydelig plass Flakstad :-) Fin komposisjon. Liker forgrunnen godt. Klare, fine farger.

Inger-Lise
Anne Lene B.
Takk for kommentarer og innspill alle sammen!

Hilsen Anne Lene
Avsluttet .
Hei:) Eit nydelig motiv. La raskt merke til eit par flekker på himmelen som du bør fjerne. Støv på brikken eller flekk på objektivet? Og kvit kant ved fjellsiden til venstre.Dette skjer ofte når en masker ut himmelen. Kjenner til problemet:)hadde ville ordne dette for å få det optimalt!
Syns du har en fin balanse, nydelige fargetoner og bildet er velkomponert. Mvh Mari
Tove H.
Vakkert og velkomponert bilde fra Flakstad. Fint lys, gode farger og god dybde .Her har jeg teltet, en nydelig plass med gode fotomotiver.
Mvh Tove!
Anne Lene B.
Takk for fine tilbakemeldinger Mari og Tove! Flakstad må være mitt favorittsted i Lofoten.

Hilsen Anne Lene
Knut-Inge J.
Forgrunnen er heilt avgjerande her. Matcher bra bygningar og dalføre i bakgrunnen. Du skal ha god teft for å laga så god fotografi ut av så storslått natur - og unngå at det blir prospektkort-aktig. Det har du klart her!
Anne Lene B.
Takk skal du ha Knut-Inge for en konstruktiv og flott tilbakemelding, som jeg setter stor pris på!

Hilsen Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu