Isbjørn i drivisen II
Opptak på Svalbard i juli 2007
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1688
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283486} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (32)
Roy M.
Herlig bilde Carsten.

Her kommer isbjørnens eleganse og tyngde frem på samme tid. Godt arbeid.

Mvh, Roy
Monika Frisvold V.
Hei
Å se et så elgant dyr
vist i en flott komp...er praktfult...
fryd for øyet...
mvh monika
Rune Edvin H.
Synes denne ble ganske tøff. Bra form og fin ballanse (honnør til bjørnen og deg)
Andreas S.
Hei

Et godt bilde teknisk sett. Liker hvordan du har frosset bildet samtidig som at bevegelsen kommer godt fram. Et majestetisk dyr som du formidler på en god måte gjennom skjermen!

Mvh. Andreas D.
John S.
Dette er et av de flotteste Isbjørn <s>bilder</s> fotografier jeg har sett. Riktig øyeblikk, flott lys og fin fargegjengivelse. Likte spesielt godt at du har fått fram den lille gultoningen i pelsen og at du har fått med frasparket på det lille isflaket.

Flott.

John
Kjell G.
Veldig bra, og teknisk utsøkt, som alltid. Jeg likte den flotte ''svungen'' på vannet!

mvh kjellg
Robin J.
Meget bra utført der lyset og fargene kommer godt frem. Likte spes. den delikate fargen på vannet samt prikken over i en med vannspruten rundt føttene. Mvg RJ
Jan Inge K.
Det er bare å henge seg på den rosende omtalen her. For en (glad) amatør som meg er det ikke noe å sette fingeren på her...
Aleksander M.
Hei
Dette var rett og slett utrolig godt fotoarbeid! Av alle isbjørnbildene jeg har sett er dette ganske sikkert blant topp 3. God komposisjon og teknisk topp. Flott blåfarge på vannet og et skikkelig fratak med en vannsprut som setter prikken over ien. Dette holder til anbefaling!

Mvh Aleksander
Ole Martin D.
Strålende bilde Carsten.Det er mange gode bilder av denne arten men dette var herlig. God høst unge mann!!
Fredrik E.
Skarpt, nært og opplevelsesrikt! Vil fremheve vannspruten, som jeg synes gir bildet et solid løft.
HIlsen Fredrik
Geir Arne M.
Vakkert og majestetisk bilde. Teknisk helt på topp.
Gulfargen supert gjengitt og vannspruten vidunderlig.

Kjempebra Carsten.

mvh geir
Avsluttet .
Teknisk bra isbjørnbilde, spesielt bakre halvdel. Jeg opplever at fremste del av dyret er en anelse mer diffus mot den noe utvaskede snøen i bakgrunnen. Det er muligens bare på min pc skjerm det viser. Du kunne forøvrig med hell også ha forsøkt å vise litt mer av miljøet rundt dyret. Et helt greit bilde, selv om det ikke kommer opp mot de beste isbjørnbildene som er presentert her på foto.no.

Carl N.
Blir litt ironisk med bildekritikk her.. Synes både motiv, komposisjon og vannsprut gjør dette meget severdig!
Men jeg blir litt distrahert av fargestøy i pelsen (er dette bare meg eller skjermen min?) - Men dette er bare digitalt småpirk..
Veldig godt fotoarbeid.
Carsten A.
Tekk for kommentarer.

At det skal være ''fargestøy i pelsen'' skjønner jeg ikke, noe slikt vises ikke på de tre skjermer (2 LCD, 1 CRT) som jeg har til disposisjon.

MVH CA
Rolv B.
Det som noen forveksler med fargestøy, er kanskje de gule feltene i pelsen. Denne isbjørnen så vel slik ut. Vanndrefset skapte den ekstra lille bevegelsen som skulle til.
Mvh Rolv B
Kjell Sigurd S.
Fint av en majestet, der situasjonen hever bildet langt over artsfoto. Fint med vannet og schwungen i frasparket. Skulle gjerne hatt dette på veggen.

Kjell S
Carsten A.
RB: Isbjørnens pels blir mer eller mindre gul på sommerstid. Det har vært antydet at dette kan skyldes mikroorganismer, uten at jeg vet om dette er riktig. De ca. 7-8 (?) isbjørnene jeg så på ganske kort hold i sommer hadde fra noe gulaktig pels (som her) til mindre gul og mer gråhvit pels.

MVH CA
Marius F.
Flott fanget, og heldigvis i et øyeblikk man ikke ofte ser av isbjørnen - stille på isen etc. Lekkert teknisk hvor fargen i pelsen på isbjørnen kommer godt frem. Den elegante sjøspruten gir bildet noe ekstra og gir det bevegelse. Enda et flott Svalbard-bilde fra din hånd.

Mvh MF
anders s.
dette var bare herlig. litt action drar kvaliteten på bildet drastisk opp. artig med vannspruten fra det ene benet. meget bra mvh anders
Carl N.
CA: Du har helt rett. Skjermen min viste seg å være helt på jordet (i gulfarger oppstår det noe som kan ligne iso-støy). Fikk testet på laptopen, og her var ikke ''støyen'' å spore i det hele tatt. Beklager forvirringen!!
- Her må jeg få fikset opp i feilen på den nye maskinen, tror vista har spilt meg et puss med fargeprofilen eller noe.

vh
Carl
Carsten A.
CNJ: Jeg sitter nå på en fremmed skjerm (ganske dårlig, antakelig ikke kalibrert), og ser at gulfargen i pelsen kan virke mer saturert og litt mer flekkete enn godt er. Så skjermens egenskaper kan nok ha stor betydning for vurdering av bildets tekniske kvalitet ja.

MVH CA
Espen B.
Fint insbjørn bilde dette selv om jeg likte de forrige bedre. Jeg fikk umiddelbart en følelse av at du hadde skarpet opp litt for mye, jeg så da på pelsen. Ingen andre har bemerket det så da er vel det feil? Har du beskåret orginalen mye?

mvh Espen Bergersen
Geir R.
Bare en ting å si. Wow. Digger vannet som spruter av bena. Bjørnebilde i toppklasse.
Ketil K.
Flott og nært av isbjørnen, med svært bra komposisjon i tillegg.

Steinulf L.
Storslagent oig mektig.
Inger-Lise S.
Et meget bra bilde! Topp teknisk kvalitet på min skjerm. Litt av motiv.

Inger-Lise
Liv F. D.
Fantastisk flott bilde av isbjørnen der den elegant går over fra et isflak til et annet. Det er bare rett og slett nydelig i farger og alt,
- og selvfølgelig anbefaling!
mvh
Liv '')
Eli B.
Kjempe flott! Kan ikke si noe mer. Et skikkelig flott bilde.

mvh Eli
Unni F.
Kan ikke tilføye så mye hva gjelder billedkritikk, bildet er i mine øyne ''uten lyte''. Men gleder meg til muligheten til selv å se og fotografere disse dyrene neste sommer, da jeg har meldt meg på Svalbard-tur som jeg forstår du også har vært på i sommeren som var.
Tror det blir en opplevelse for livet.....
Hilsen Unni
Carsten A.
Takk for ytterligere kommentarer, kommer sent, har vært bortreist en tid.

EB: Se min kommentar fra 23.10, den som står umiddelbart over din kommentar med spørsmål.

MVH CA
Carsten A.
Ser nå at min siste kommentar blir tvetydig, EB skal være Espen Bergersen og ikke Eli Brager.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu