Høst
Utstyr
  • Nikon D 70s
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283501} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Frode F.

Heia,

dette var flott!

Her oser det grå, tung høst lang vei. Den enslige planten (er det dette som kalles Tromsæ-palme?) står der, bøyd av vinden, den er vissen og fargeløs og på vei ut av bildet i enhver betydning. Man leser vel også bilder fra venstre mot høyre, at planten er plassert der den er bare forsterker inntrykket av nå går det mot siste vers.

Mange uttrykk (eller inntrykk) som underbygger hverandre og budskapet i dette bildet.

Gode fargetoner og herlig dybde i bildet. Skarpt og fint og jeg finner visst ingenting negativt å sette fingen på. Grått og kjedelig vil noen kanskje si ved første øyekast - litt fargeløst? Ikke hør på dem. Jeg tenkte det samme men forkastet tanken like fort - dette er jo med på å øke kvaliteten og budskapet...

Så enkel presentasjon, likevel så utrolig gjennomført.
Dette er et bilde man bør se på lenge.
Dette kan man se på lenge, flere ganger til og med.

Liker det veldig.

FF
Tom E.

Enig med Frode, dette var veldig fint!
Slike bilder med strå mot en bakgrunn blir svært ofte mer severdig i teorien enn i praksis, men dette syns jeg fungerer svært godt.
Fargetonene gode - varme gultoner i gress og mose mot kaldere toner i sjø og himmel. Du har en passe mengde strå som er fint plassert i bildet. Eneste som forstyrrer litt er det som stikker inn fra venstre kant. Den store planten gjør bildet med sin menneskelignende form og fine fargetoner.
Dette var godt å se på, og jeg syns det er rart at du har fått bare en kommentar på dette.

Mvh TomE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu