Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-23 21:23:14
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-10-24 10:23:35
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger237
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283744} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Espen R.

Hei Tom
Så enkelt, rent og pent. Med tungt skylag som setter stemningen. Upåklagelig dybde, og bra i b/w. Retter du opp horisonten/vannlinja vanker det en anbefaling.
Espen
Tove H.

Vakkert lys og god dybde i dette velkomponerte bildet! Enig med Espen i at det er det tunge skylaget som setter stemningen.
Mvh Tove
Stig Børre E.

Jøss - dette var klassisk til å være deg. :-)
Gode toner og god komposisjon.
Ronny A.

Hei Tom.
Dette var et nydelig landskapsbilde fra deg. Synes du har behandlet lyset svært godt. Dynamisk og flott:-) Anbefaler dette.
mvh Ronny
Torgrim L.

Et bevis på at midtstilling godt kan fungere bildemessig. Vakkert!
mvh Torgrim
Karl-Ivar I.

Fint stemningsbilde, stille og rolig med fin horisont!
Mvh. Karl-Ivar
Per Einar G.

Nydelig landskap dette Tom, og vakkert presentert!

Per E.
Laurberg G.

Hej Tom. Et landskab uden hændelse, men alligevel med dramatik og bevægelse. t billede ade herskende meteoplogiske forhold i en dimension som vi hernede i syden sjældent ser. Godt set, og godt gengivet. Jeg tror dog at dit billede her ville være betydelig stærkere i det dybdevirkning såfremt du beskar en del i bunden sådan at landskabet i forgrunden udgik fra venstre nederste hjørne. Kompositionsmæssigt set ville det forbedre dit billede rigtig meget. mvh. lau
Tom T.

Takk for deres råd og anbefalinger og kommentarer. Hvorfor for slike bilder så mye oppmerksomhet? Vi kan ta slike bilder i det uendelige , blir vi bedre fotografer av å ta slike bilder?

mvh TomT

Ronny A.

Hei igjen Tom.
Du spør hvorfor slike bilder får så mye oppmerksomhet? Tror det henger sammen med at mange som tar bilder er glad i naturen, og setter pris på at andre presenterer den på en innbydende og vakker måte. Det må likevel holde rent teknisk. Vi blir nok ikke bedre fotografer av å bare ta slike bilder. Man må kunne variere, lære seg hvordan ting henger sammen, da vil man også kunne ta vakre landskapsbilder. Vi er jo også inne på smak og behag, men det er subjektivt:-)
Noen ganger er det godt å kunne se på noe vakkert, uten å måtte evaluere det ihjel..
Ønsker deg en fin dag, Tom.
mvh Ronny
Avsluttet .

Et flott motiv Tom, igjen.

Anng. svar på spørsmålet ditt, formulerer jo Ronny en god del rundt dette.

Om vi blir bedre fotografer, kommer jo an på hvor langt en ønsker å gå? Mange ønsker bare å holde seg til et felt de føler de mestrer og trives med og ikke minst, får mange tilbakemeldinger på.

''Jeg'' føler det slik at landskaps/natur bilder får mye oppmerksomhet.
Det er jo alltid hyggelig å få mange gode og kreative tilbakemeldinger. Legger man da ut et ''typisk'' landskapsbilde høster man som regel en god del tilbakemeldinger og treff.
Legger man ut bilder i en litt mer spesifik sjanger, går anntall treff og kommentarer ned. Jeg tror at mye av dette følger hånd i hånd. De fleste har erfaring fra sjø/land/blomst osv. å kan være med å gi sine synspunkter og erfaringer. Kommer man utenfor f.eks ''dette'' feltet, blir erfaringen mindre hos en del brukere, som igjen resulterer i mindre treff og kommentarer.

Uansett tror jeg at det er viktig å prøve nye felter, slik som du gjør, det er da man lærer og ikke minst blir en bedre fotograf.

Hilsen
Arne


Lise U.

Hei Tom, her viser du at du behersker tonalitet og komposisjon etter boka så godt som noen -- og skal man først befatte seg med forslitte motiver (som de fleste av oss gjør), er det betryggende å se bilder som er godt utført. Dette er vakkert og håndverksmessig godt så det holder i massevis, og utfordrer på ingen måte den gode smak. Det du vil fram til er kanskje at det er mer interessant å se noe nytt, eller noe gammelt fra en ny vinkel (i vid forstand)? Og der syns jeg du gjør en kjempejobb mye av tiden, i din søken etter nye tilnærmingsmåter til gamle eller ''vanlige'' motiver. For mange er målet å vise noe vakkert, og på en måte som viser godt håndverk -- slik du gjør her -- og det er ikke til å kimse av. Men du strekker deg vanligvis litt lenger, etter uttrykket som på en mer utvetydig måte bærer din egen signatur, og det syns jeg du fortjener all honnør for. Når det er sagt, er det ikke til å komme fra at dette er et flott bilde i sin sjanger...

Lise U
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu