Bildet inngår i albumet I think we are lost -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger352
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283763} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Hei!

Dette falt virkelig i smak hos meg. Fordi: Et originalt motiv som jeg ser sjelden om dagen. En annen ting er budkskapet, som jeg tror kan tolkes på mange måter, men tenker mitt da jeg ser hvilken serie bildet er i. Syns også det er en god komposisjon og matchende farger. Bildet svinger godt.

Med vennlig hilsen Jon Martin Austad
Brit M.
Rent bortsett fra at jeg ikke forstår hvorfor du har lagt bildet under abstrakt, falt jeg for de rå og rustikke fargene, kontrasten mellom balanse/ubalanse, lys/mørke, åpent/lukket. Dessuten hvordan elementer og tittel utfordrer tankene mine og tvinger meg til å gå dypere inn i bildet. Liker dette godt, men sukk, hvorfor hvite sko?

Brit :-)
Fred S.
Paraplymannen er et snedig påfunn, forsåvidt, selv om jeg tror han hadde gjort seg bedre i, eller mot, en annen og mer minimalistisk bakgrunn, noe grafisk, kanskje. Fasaden er flott, massevis detaljer å studere.
De to sammen, altså paraplymann og fasade ? Må sove på den, men jeg har sans for bildet.

vh fred
Toini B.
liker dette. Skal sove litt på det og komme med mer utfyllende kommentar:)
anders s.
kontrastfylt bilde der ''kjelleren'' er mørk og regntung,mens andre etasje er lysere med sommer og sol i sikte.dette bildet kunne ha vert brukt i psykriatrien som et forslag til åssen en skal komme seg opp av kjelleren igjen. spennende bilde mvh anders
Stig Børre E.
Kult Cato.
Paraplyen, fasaden med gradering fra mørkt til lyst og ikke minst de hvite skoene gjør dette til en høydare. Komposisjonen er også knall. Liker tolkningen til Anders.

StigB
Erik J.
Jeg er litt usikker på innholdet, og jeg ser at flere skal hjem og sove på det. Originalt, fin bruk av flater, god komposisjon og fint format kan jeg ihvertfall slå fast. Og jeg liker det svært godt, men finner ikke helt alle grunnene til det.
Cato R.
Hei Alle sammen og takk for alle tilbakemeldinger.

Brit: Desverre så syntes jeg ikke noe annet passer til selve bildet..Alle disse bildene i serien omhandler mine følelser om ting/situasjoner, det er vanskelig å vise kun gjennom bilder og ergo abstrakt ( men si gjerne ifra hvem det passer bedre under) ..

Fred: Enig med deg angående bakgrunnen i forhold til et enkelt bilde.. men på veggen hjemme har jeg en serie på fem fra samme sted og da ser det tøft ut:)

Anders: Du treffer godt der ja:) Det er en liten respons på en mindre depresjon som snudde seg..

Angående skoene så hadde jeg egentlig ikke tenkt så mye på dem. Festlig at folk legger fokus der:)

MVH

Cato
Fred S.
Har sovet, har våknet, har sovet middag, jeg har våknet igjen, det fungerer, og de hvite skoene er for meg en av flere prikker over i`en.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu