Blåfjella i høstdrakt
Litt mye kontrast mellom himmel, dvergbjørk og fjell her. Dermed måtte bildet bearbeides i porsjoner i PS. Helt fornøyd er det vanskelig å bli når man jobber mye med de forskjellige delene, men her er i hvertfall et høstbilde i litt motlys.
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-200
  • Nikon 17-35 mm F 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284060} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torgeir H.

Syns dette funka veldig bra jeg, herlige høstfarger i kontrast mot den krystallblå himmelen og de snødekte fjellene. Pene solglimt og fin komp. Eneste minus for min del må være den bare flekken nede til venstre, syns det forstyrrer litt mye.

-T.H
Robin J.

Flott høstbilde dette Kjartan.Naturen er jo full av kontraster og farger og det har du gjenngitt i et fint bilde.Mvh RJ
Kristian K.

Flotte farger!! Virker på meg som om bjørkekrattet er på vei ut av bildet.
Mvh KK
Hans-Jørgen H.

Go kvellen Kjartan!

Her kan øye og sjel hvile i stillhet og inspirasjon....
Vakkert fjellandskap du viser oss med de dype høstfarver i stor kontrast til de snedekkte topper der borte.
Flott komposisjon!
Hans-Jørgen
anders s.

herlig høstbilde som inneholder det lille ekstra som feks den lille solgøtten til venstre som står i stor kontrast med di mørke skyene.artig med himmelen som er delt i to med blå himmel og uværsskyer. mulig at det er bittelitt trangt nede i venstre bildekant pga treet,men det er en smakssak. den lille flekken av vann du har med passet også bra inn. flott bilde mvh anders
ketil o.

Hei!
Et fint høstbilde med gode farger og fint lys. Fin komp. Et bilde som gjør at jeg får lyst til å vandre videre innover,gjerne på utkikk etter ryper:)
Mvh:
Ketil
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Kjartan. Jeg blir glad av å se slike bilder, det er så fantastisk vakkert. Jeg synes at du har en spesielt fin eksponering og himmel her. Samtidig er fargene fine, og stemningen god. Det var sikkert en veldig fin tur. Jeg kan ikke klage på noe her, og liker det jeg ser.

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu