Dimmucollage
Inspirert av Ivan Holmedals forslag på det forrige Dimmubildet mit, konverterte jeg fem av bildene fra konserten på Hell. Funker det?
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Sigma 28-70 mm, 1:2,8 DG
  • Blender-
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284086} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
kjetil g.

Dette funker så absolutt for min del vertfall, hadde vert spennende å sett collagen i originalfarger og i rent s/h med hard kontrast.

stilige bilder av et fantastisk band!

annbefaling medfølger.

Mvh Kjetil Grøtte
Sebastian O.

Er helt enig i at dette funker!
Bare synd du ikke fikk et bilde av trommisen og keyboardisten...(sikket ikke så lett fra publikums ståsted;) Jeg tror det hadde været tøft å bare bruke de tre nederste bildene, og lage et slags panorama fra konserten.

Skikkelig Dimmu feeling over dette!

Sebastian O.
Per Ole H.

Takk skal dere ha.

Sebastian: skulle gjerne ha hatt bilder av trommis og keayboar, men de er ikke spesielt synlig på scenen. Har bilde av den andre gitaristen også, skal leke litt med panoramaideen din, som jeg synes er god.

Kjetil: Har lagt ut flere bilder av dem i originalfarger på www.artist-pictures.com (velg Photo Album, trykk og D, og let deg frem). Forsøkte i rent svart og hvitt, men synes det blir for rent. Har faktisk lagt på litt støy her! Har selv sansen for den litt rødlige tonen på denne typen band, siden de bruker veldig mye rødt lys på scenen. Hadde bildene vært tatt på en mørk klubb om kvelden hadde jeg nok vagt annerledes toning.

mvh Per Ole
Avsluttet .

Jeg likte det godt !!! Pleier å se når bilder er tatt på konserter jeg selv har vært på, men detet så jeg ikke at var fra Hell, ERGO: veldig godt jobbet ;) !!!
Kule bilder, og bra sammensatt !!!
Mvh Kjersti
Kine W.

fantastiske konsertbilder!
fine og skarpe, du har fanget veldig gode øyeblikk her.
Liker veldig etterbehandligen og :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu