Vindraget kommer og trekker tåka opp fra dalen og sliper den langs rosedalsalpenes fjellrygger før den løfter seg høyt over landskapet og forsvinner. Fjellet Gygrastolen i bakgrunnen.
Utstyr
  • nikon D200
  • Nikor 18-70 DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger815
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284456} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (34)
Rolf S.
Fint, vilt og dramatisk.
Finner ikke noe å kritisere for her. Bare å øse ut velfortjent ros.
Øyvind A.
Luftig, frisk, dramatisk. Joda, det fungerer glimrende.

Snøfonna i bakgrunnen utgjør et slags irritasjonsmoment i den forstand at den drar blikket vekk fra tindebestigeren. Samtidig bidrar den positivt ved å gi et visst spenn i komposisjonen.

Ø.
ingebjørg fyrileiv g.
Herlig! Bildet gir en veldig god opplevelse, og mannens positur er fin, og ikke for oppstilt. Tåka rammer han inn bra, og bak han gir ryggene fine linjer i bildet. Jeg har ikke noe imot skavelen, og liker formatet. Veldig bra.

vh ingebjørg
Edmund M.
Et flott fjellbilde! Har alle nyanser fra høylys til dype skygger, noe som understreker dramatikken. Et pluss at man ser detaljer i personens ansikt. Fin komposisjon.

E.M.
Avsluttet .
Her kjenner eg det prikker i fingre og tær...(er høgderedd) du formidler veldig godt situasjonen!! Et dramatisk og vakkert skue dette. Fine kontraster og svært kledelig med s/h. Syns det er en fin balanse mellom det skarpe og det mjuke. Virkelig bra!! Mvh Mari
Kjell Sigurd S.
Flott fra fjellheimen igjen Ivar. Utsnittet er flott og tonene i bildet veldig gode. Har vel ikke så mye å tilføye. Well done.

Kjell S
Marcus B.
Oj oerhört dramatisk bild! Säkert inte så farligt som det ser ut, men det ser verkligen farligt ut. Snygg komp också. Kanon!

Mvh
/Marcus
Robin J.
Dette ble virkelig bra. Balanse mellom klatreren og snøflekken bidrar positivt til komposisjonen.Flott fjellbilde. Mvh RJ
Stig Børre E.
Hei Ivar!
Kritikk er det ikke mulig å gi på dette.
Knallbra.

StigB
Knut Børge S.
Hei Ivar!

Meget lekkert utført av tindebestigeren i majestetisk landskap. God komposisjon. Kjempebra!

mvh KBS
Kjell Ivar Ø.
Spennende og flott på toppene under sånne forhold.
S/h gjorde seg virkelig bra her.
vh Kjell Ivar
Inge S.
Hei.
Meget meget bra dette og likte godt formatet.

Mvh Inge
Tor Olav O.
Enda et dramatisk og bra fjellbilde fra deg. Dette kan du ! mvh Tor Olav
Ivar B.
Takk for hyggelige kommentarer alle sammen. En fantastisk stemning når tåka ryker forbi. Vindraget og den kjølige lufta og et landskap i forandring fra sekund til sekund gir herlige opplevelser som sitter.

Øyvind: snøfonna irritererja, men den må også være der for dybde og balanse synes jeg. Jeg synes også at den blir viktig i linjeføringen i bildet.

Takk alle sammen! Mvh Ivar.
anders s.
uten tvil et flott turbilde dette her ivar.angående snøfonna så synes jeg at den tilfører bildet det lille ekstra, men den kunne faktisk ha vert litt større spør du meg. komposisjoen er ren og pen og utsnittet ditt får det til å se ut som at han står på toppen av en bratt tind? noe som gjør til at det blir litt mer dramatikk i bildet, og at bildet blir ''renere'' komposisjonsmessigt. og med den flott tåka i tillegg , så har du virkelig fått fanga et turbilde utenom det vanlige. knallbra mvh anders
Rolf S.
Ett flott topptur-bilde som kler å bli vist i svart og hvitt, ett pluss for klatreren som kommer godt frem mot tåken.
Mvh Rolf
Odd Tore S.
Klassisk klatremotiv med super bakgrunn og bra svimmelhetsfaktor.
Funker utmerket for meg.
Odd Tore
Liv F. D.
Hei Ivar,
et fantastisk flott fjelltoppbilde dette. Gjorde seg veldig godt i sv/hv. Stilig med snøstripa på fjellet bak, og klatreren på toppen foran.
mvh
Liv '')
Åsmund K.
Dramatisk og luftig fjellbilde fra et kjent og kjært fjellområde. Som vanlig leverer du til toppkarakter når det gjelde komposisjon og orginalitet. Utrulig tøft med tåka som innramme personen.

Kor er bildet tatt fra forresten? Er godt kjent i området, men klare ikkje heilt å orientera meg i forhold til kor du står når du tar bildet.
mvh åsmund k
Monika Frisvold V.
Wow for et bilde...
flott natur og herlig stemning med tåken...
personen er flott i kompen og flott blikk....
likte dette..
mvh monika
Ivar B.
Hei alle sammen! Takk for kommentarer og en spesiell tak til anders og Åsmund for anbefaling.

Åsmund: bildet er tatt helt ytters på Skrunten på vei til Gygrastolen. Gjelet under personen går altså ned i Ænesdalen. Et flott og nytt fjellområde for meg dette. Neste sommer vil jeg prøve Bjørndalstindtraversen...den så fin ut.

Takk alle sammen! Mvh Ivar.
Inger Anne Maritsdotter V.
Rene fine diagonaler i bildet og en dramatisk stemning med tåkedisen som danser rundt fjelltoppene der, flott med personen, delvis i en fin silhuett som er med å forsterke stemningen i bildet.
Flott formidlet Ivar, du er god på slike fjell-motiv!

mvh Inger Anne
Erik J.
Igjen et kjempebilde, hvor du setter naturdimensjoner og mennesker i et fint perspektiv, som understreker hvor mektig opplevelsen er for de som er der, og som effektivt deler opplevelsen med de som bare ser bildet.
Arne S.
Praktfullt! Den lille, hvite snøstripen sitter som et skudd og bringer motivet til nye høyder.
Rune S.
Svært flott! Støtter alt det positive som er skrevet over! Meget severdig.

Mvh
Rune S
Fred S.
Personen er fint plassert, og silhuettvirkningen fungerer så bare f i en setting som dette. Hvor imponerende ''klatreprestasjonen'' hans har vært skal jeg ikke spørre om, mulig han ganske enkelt står på en stor stein, men det er uansett uten betydning her, han skaper en illusjon av at her erobres fjell.
Skoddehavet er herlig, og snøstripa er grei nok for meg, den gir også et referansepunkt i og med at den markerer en egg.
En ''guttedrøm'' av et bilde.

vh fred
Peter W.
Mycket bra helhetskänsla här! Perfekt komponerat och de olika bergsryggarna ger ett fint djup i bilden. Gråskalan är riktigt tilltalande tycker jag. Molnen skapar en fin stämning också, snyggt skott!

Mvh Peter
Kristin S.
Henger meg på SBE sin kommentar:) HÆRLIG!!

Mvh Kristin
Jan R O.
Flotte greier men tror jeg ville foretrukket det om personen hadde sett mot toppen i bakgrunnen.
Tove H.
En drøm av et bilde!
Mvh Tove
Thorbjørn R.
Ja, her er det full klaff. Meget, meget bra.
Arvid M.
Hei Ivar! Skreiv ein kommentar tidligare, men den er ikkje komt med ser eg.
Vel, dette er eit fantastisk bilde av ein fin ungdom som ser ut som han skal ramla 800 meter ned. Har du kontroll med guten? :-) .... Kjempefint bilde av ein fantastisk fjellheim, veldig bra med skyene som fer forbi, det gir ein fin høgde-følelse. Dette er du dyktig til.
Helsing Arvid
Ivar B.
Hei alle sammen! tusen takk for hyggelige kommentarer.

Alltid hyggelig å se at man treffer noen. Slike oppleveler er jo alltid flotte og voldsomme for den som opplever det, men jeg synes det er vanskelig å formidle stemningen, hyggelig at noe når gjennom.

Takk igjen! Mvh Ivar.
Bergliot E.
Oi...her var det luftig. Råtøft bilde med fin balanse dær tåka skapte en flott høydefølelse. Det er helt spesiellt å vær på fjellet i tåka så du hadde sikkert en flott tur her. Fin komposisjon.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu