Cecilie
Har prøvd meg på ei ny greie her og vart ganske fornøyd, men det er alltid rom for forbedringer og her håper eg dere kan vere til hjelp:)
Bildet inngår i albumet Bilete i S/H og kanskje ein fargeklatt -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-02 23:08:43
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Sigma ex multi-coated uv 62 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger286
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284614} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Liv F. D.

Hei Jani,
stilig bilde. Ser nesten ut som en blyanttegning. Likte effekten her. Litt utbrent, men det skal det vel være? Du fikk fint frem det pene, markerte øyepartiet.
mvh
Liv '')
Asgeir S.

Helt enig... stiilig bilde. Dette hadde nok gjort seg på en utskrift på lerret. Hvis du skal finpusse på bildet kan du jo prøve å få med konturer av høyre skulder. Prikken over i en var hjerte-smykket. Hadde ikke blitt det samme uten. Åsså øynene fenger veldig her... :-)

Hilsen Asgeir
Jan Erik E.

Helt enig...litt minus på haken etter min mening.Kunne vært en litt mer antyding til hake.Ett ørlitegrann.Men ett vakkert og bra gjennomført bilde for all del.Mvh JEE
Thomas S.

Jeg synes bildet får en annen type karakter når du laget denne effekten, i motsettning til Jan Erik Engan så er jeg positiv til haken, synes kinnene lager et øyespill som gjør at vi som ser på bildet lager haken i hodet.

- thomas
Rune S.

Flott bilde av nydelig jente. Jeg ville også hatt litt mere tegning i ansiktet, f.eks nesbor og hake. Jeg ville testet i PS på Image/Adjustments/Channel Mixer der du krysser i for Monochrome. Så er det bare å teste å dra i spakene. Jeg er ingen ekspert, så jeg kan sitte i en evighet og aldri bli helt fornøyd. Er det i utgangspunktet dårlig tegning i ansiktet, kan du burne det fram litt først. Det er mitt umiddelbare forslag nå.

Mvh
Rune S
Jani F.

Hei alle sammen! Tusen takk for hyggelig og ikkje minst lærerik tilbakemelding:) Kjekt at du nemnte det med at det nesten ser ut som ein blyanttegning Liv, var det eg prøvde å få til:) Er også einig med deg Asgeir i forhold til betydningen av hjertesmykket, høyre skulder har eg med vilje tatt bort, likte det best slik.. Ikkje heilt enig med deg Jan Erik i forhold til hakepartiet, men kanskje det kjem ein versjon #2 med meir hake:) Kjekt at du Thomas ser heile haken sjølv om ikkje alt synes:) Til Rune; prøvde faktisk å få med litt meir nesebor, men fekk ikkje heilt det resultatet eg var ute etter. Har jobbet ein del med dette i PS Image/Adjustments/curves. Kjekt å prøve ut nye ting og set stor pris på at dere tek dere tid til å kommentere det så grundig som dere har gjort- tusen takk:)
Mvh Jani...:)
Avsluttet .

Hei!! Stilig highkeybilde! Liker det slik det er. Highkey visker ut mange detaljer, men det er det som ''gjer'' slike bilder.
Er enig med Asgeir at dette hadde sikkert gjort seg på lerret.
Det er to ting eg fester meg ved: 1) Smykket/hjertet burde kanskje fjernes - for å få et roligare/reinare portrett. Det blir lett eit blikkfang som her ikkje er ønskelig. 2) Ville tatt en crop som gir eit mykje tettare utsnitt - meir balanse i bildet, dessuten liker eg best tette utsnitt på portretter.
Dette er pirk altså, men bildet er kjempefint!! Mvh Mari
Jani F.

Hei Mari! Tusen takk for kommentaren! Kjekt at du kjem med tips:) Har prøvd meg på ein ny versjon, var det noko sånt du hadde i tankane? Eg må nok seie at eg fortsatt liker best versjon#1, eg vil no helst behalde hjarte eg då...:) Ha ein fin fredagskveld! Mvh Jani...:)
Jan-Torstein H.

Hei Jani !!! Synes dette var et nydelig portrett av ei pen ung jente. Stilig med kontrastene, og highkey effekten, som er mest merkbar ved nesepartiet. Nært og fint portrett som fyller ut bildeflaten på en flott måte. Synes versjon 2 var best. Mvh Jan-Torstein.
Jani F.

Tusen takk for fin kommentar Jan-Torstein:) Ja, det er lett å få til eit vakkert bilete når modellen sjølv er pen i utgangspuktet;) Eg syns nok at det er noko som blir borte i versjon#2, men eg ser at det nære blir framheva i denne versjonen.
Mvh Jani....:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu