Transmission
Utstyr
  • Canon 30d
  • Ef 300 f/2,8 L USM
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284706} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Knut Børge S.

Hei Peter!

Et knalltøft bilde med elektrisk stemning og god dybde. Er noe spesielt over det som jeg ikke helt klarer å sette finger`n på, kan sitte å studere bildet leeenge. Well Done!

mvh KBS
Rune S.

Hei Peter! Nydelig bilde i flott komposisjon og fine effekter. Litt elektrisk, som Knut Børge skriver. En flott stemning. Egentlig ikke så vakkert i naturen disse heller, men vi er svært avhengige av dem. Meget bra jobba! Hyggelig at du er inom igjen:-)

Mvh
Rune S
Aud Elise S.

Her var det spenning i lufta : )
Fin komposisjon. Liker blåtonen du har valgt;
også etterbehandlinga som passer godt til motivet.
Veldig bra!

Mvh Aud
Ivar B.

Elektrisk stemning! Dette ble virkelig flott. Deilige toner, mystikk og kontrast. Linjen gir fin dybde og leder blikketbra. Lekkert! Mvh Ivar.
Anders M.

Et skoleeksempel på hva gjennomtenkt etterbehandling kan ha å si for et bilde. Dette er et lite mesterverk i seg selv. Meget, meget bra...

Mvh Anders M
Thomas S.

Jeg er jo fan av sånne bilder med bra tittel, dette er et kjempefint stykke arbeid.. med tanke på fremheving av farve og motiv! kjempebra..

- thomas
Peter W.

Tack ska ni ha, roligt att bilden uppskattades!

Mvh Peter
Inger Anne Maritsdotter V.

Fin trolsk stemning,
bra ps-arbeid:-)

mvh Inger Anne
Anne-Lise S.

Dette liker jeg kjempegodt! Her benytter du det menneskapte, som ofte skjemmer et landskap, til å vise at det faktisk også kan være vakkert under de rette omstendighetene! Liker linjene du viser i landskapet her, der tåka ligger lavt, og jeg synes du fanger dybden på en utmerket måte også. Liker lyset som fremmer fargevalører og detaljer. Godt jobba dette!

Anne-Lise
Fred S.

Ja, veldig bra, kan ikke si annet når det ligner på et av mine egne gamle tåkebilder, blåfarge og alt. Kraftlinjen er et flott og bærende element i komposisjonen.

vh fred
Avsluttet .

Nydelig bilde.
trolsk stemning,flott farge,linjer som fører øyet innover bildet.
Flott stemning.
Hilsen Tone!
Arnhild A.

Et flott bilde. Skummel og mystisk stemning. Blir helt dratt med i bildet og kan ikke vente med og komme over bakketoppen. Flott lys og farger.

Arnhild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu