Morning has broken
Tilfeldig bilde tatt i det regnet sluttet og solen tittet frem fra skyene en tåkete regnværsdag i oktober. Raske sceneskifte på grunn av hurtige endringer i skydekket og lyset.
Bildet er tatt på frihånd under skiftende forhold, men ble rimelig bra allikevel.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-31 18:08:01
    Versjon #2
Utstyr
  • Panasonic Lumic DMC-FZ50
  • Innebygget Leica Vario-Elmari objektiv
  • Brennvidde37mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285052} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Dan S.
+1
veldig trolskt og eventyrstemning i bildet..har alle elementene et godt landskapsbilde trenger..dybde,lys, snitt og min favoritt tåke:) et bilde jeg likte allerede fra thumbnailen..anbefales.mvh Dan Sandmoen
Anne-Lise S.
+1
Veldig enig med Dan. Her er en morgenhistorie i fotografiet. Et budskap om fullstendig morgenidyll og den roen man da kan føle i sjelen. Her er dybden innover, farger og lys. landskap med kultur og historie. Er noe i tvil om at området der strålene kommer ned er såpass stort/åpent som det er siden området stjeler oppmerksomhet fra resten av landskapet, og fra strålene og tåkedottene som ligger over landskapet. Kan det være mulig å beskjære fra toppen og ned til den mørke delen av skya som sees noe vannrett over fjelltoppene? Usikker her..

Anne-Lise
Fred S.

Ikke helt perfekt teknisk, tenker da særlig på det store, utbrente området i himmelen. Stemning er det likevel til tusen, og landskapet virket kjent. Et det fra Strandadalen ?

vh fred
Stein H.

Takk til Fred, Anne-Lise og Dan for positive kommentarer til mitt ''førstefødte'' her på sidene. Prøvde å beskjære litt som du nevnte Anne-Lise, men måtte også ta av litt nederst for at det det ikke skulle bli tungt der. Tror det fungerer. Fred.. jo du har helt rett. Det er mot Strandadelen. Stod på nedkjørselen til gjenvinningsanlegget til Stranda Kommune.

Stein
Brit M.
+1
Et eventyr av et bilde! Mye interessant å se på, og det mørke i kontrast til det lyse er flott. Dette er at av de bilder hvor det utbrente ikke ødelegger, tvert imot bygger opp under det dramatiske i vær og landskap. Den blå refleksen midt i bildet derimot...

Brit

Anne-Lise S.
+1
VELKOMMEN! :-)

Anne-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Malerisk og veldig stemningsfullt.
Best i #2.

Mvh Inger Anne
anne g.

hei! det kuttet gjorde bildet meget bra, veldig stemningsfullt med tåka og fjellene med bak med lyset som bryter gjennom. toppers! mvh anne
Bjorn F.

Hei Stein.Ikke verst dette du,fantastisk fin stemning synns jeg. Malerisk og trollskt.
Hilsen Bjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu