Værsågod, ta plass
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm f3.5~4.5
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285087} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Isar P.
interesant bilde, men litt for mye skjer på en gang. Og øyne mine falt rett på det rød/oransje bladet som lå på gulvet der.
Stig Børre E.
Morsomt og originalt motiv.
Det blir som forrige taler er inne på litt rotete.
Blikket mitt havner alikevel sånn cirka i det gylne snitt, på bordet med en flekk av et eller annet slag. Fine lange skygger. Lurer på om dette vil fungere bedre i S/H?

StigB
Brit M.
Men det var da lenge siden! Jeg liker etterbehandlingen av bildet, spennende, lekre skygger og farger, men som også de to andre nevner, noe mye rot. Burde tatt bort de tre krakkene kanskje?
Fint rutemønster og diagonallinjer, liker godt også gresstustene som vokser opp melom hellene. Den orange bladet burde være et pluss, men det kommer litt bort.

Brit
Fred S.
Hei Jan Frode: Lenge siden ja.... Kanskje litt mye som et par antyder, det er mye potensiell eleganse i dette motivet, men litt i overkant med stoler . Samtidig er det imidlertid de som lager de fine skyggestripene på steingulvet, så dette blir jo en avveining. Jeg vet ikke om det er et brukbart alternativ å kutte rett under det røde lauvet ( som ikke sjenerer meg), og sitte igjen med bord og fire stoler.
Det var innvendingene, men det er svært mye med dette bildet som tiltaler meg.

vh fred
Aud Elise S.
Hei Jan Frode!

Long time no see...her inne : )
Syns vinklingen er flott. Liker idéen.
Får en litt sånn forlatt, ensom følelse...
til tross for tittelen.
Spennende med de lange skyggene.
Det er som nevt over mange linjer og elementer her,
men det holdes på plass av de få fargene.
Etterbehandlingen er helt topp!

mvh Aud
anne g.
hei jan frode! et minimalistisk og urbant uttrykk helt etter min smak (selv om det ikke virker sånn når du ser bildene mine-bare natur), virker som du har lkt deg med elementene (stolene) og jobbet med lyset og utsnittet. eneste pirk er at de to forreste bordene kunne hatt et lite mellomrom. mvh anne
Steinulf L.
Det vinner seg over tid, men for meg blir det litt for mange elementer, finner ikke roen her. Men et godt forsøk. Har du pixler nok, kan du jo forsøke flere utsnitt.
Erik J.
Dette har virkelig potensiale i seg! Spesielt i skyggene og rutemønsteret mot sirklene. Men som berørt av andre ble det litt for mange elementer. Og motivet er som skapt for s/h.
Odd Tore S.
Først: Velkommen tilbake!
Her var det mye rundt og blått mot grå ruter som sikkert har opplevd en ganske våt sommer. Grønne kanter tyder på det.
Og et lite, friskt farget, men noe bortkomment blad, som likevel vil ha mye større oppmerksomhet enn det størrelsen skulle tilsi.
Interesante motsetninger, både i form og farge. Men her burde ryddepersonalet tenkt litt mer på komp og denslags, slik at det ble noe mindre tilfeldig.
Kanskje de kunne trengt litt hjelp av fotografen? Gult blad på blått er ikke så dumt. Loven om selektiv gravitasjon er oppfunnet, og har ikke bare fortegn minus.
Jeg ser ikke at kutt vil kunne ordne dette bra nok.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu