Hallgrimskirken i Reykjavik
hallgrimskirken i Reykjavik er den største kirken på Island den ble innviet i 1984 det tok 40 år å bygge kirken akitekt var Gudjon Samuelsson han har brukt basaltsøylene som innramming på byggverket klokketårnet er 73 m høyt
Utstyr
  • Canon EOS 1Ds markll
  • Sigma sigma 12-24 1:4,5-5,6
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/400s
  • Filmtypeiso 100 raw
  • Nei
  • Annetbilde er een eksp. ikke HDR
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285134} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar G.
Lekkert studie i linjer og dybde! Menneskene fremhever dybden, og fargene på himmelen fremhever det majestetiske bygget. Flott bilde!
Odd Tore S.
Denne kirken er mye fotografert, og med rett.
Det som skiller ditt bilde ut fra andre, er himmelen, som fremhever formene på en flott måte. Da får man heller ta med skyggen over veggen på kjøpet. Men den har jo samme formsprog som kirken, så den trenger ikke være negativ.
Arkitekten har vel nøyd seg med å bruke formen på basaltsøyler i byggverket. Basalt er nesten sort, og forekommer ved noen av fossene der, faktisk i hengende tilstand.
Odd Tore
karina s.
fantastisk bilde! utrolig flott! har du brukt polariseringsfilter?
Line M.
Oii, dette var mektig!!! Veldig flott :-)
Mvh
Line
Anne-Lise S.
Hallgrimskirken er et mektig skue og en studie i vakker arkitektur. Har selv flere utsnitt av denne kirken her inne på dotten, både utvendig og innvendig. Synes du flott får frem plassen foran kirken, og dybden i den. Lekre linjer der og gode detaljer. Menneskene bidrar også til denne dybden. Fint lys som fremmer formene på kirkebygningen. Her er intet overlatt til tilfeldighetene fra arkitektens side. Han leker med formene som fanger lyset over Island og fargene på himmelen på en fabelaktig måte. På min skjerm er himmelen noe merkelig fra ca. toppen av det gotiske vinduet over inngangsdøren og oppover.......

Anne-Lise
Magne S.
Det var et stilig bilde! Likte godt kontrasten mot himmelen, og skyggene på selve kirken. Fikk meg til å tenke på romfart, fjerne galakser, døende stjerner osv. Kunne godt ha blitt brukt som ''kulisse'' i en science fiction film.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu