+
Det tok litt tid for meg å legge inn dette, fordi jeg stadig klikket på ''nei, jeg ser bare et kryss'' i forhåndsvisningen.....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger398
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285365} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Anne Lene B.
Hei Erik
Fantastisk bilde hvor komposisjon, toner og tekstur går opp i en høyere enhet! Et virkelig klassebilde! Bokmerket til inspirasjon!

Anbefales på det varmeste!

Hilsen Anne Lene
Jon-Petter T.
Synes dette er en veldig flott observasjon!
Det er et ganske komplekst bilde, men det er veldig fint bygget opp, med kryssets midtpunkt dønn i det optiske midtpunkt. Dette forsterkes av de to menneskene med de lange skyggene.
Så har du mønsteret i de fire flatene i krysset. Dette kompletteres av haugene med tømmer, og til sist jordhaugen nede til venstre.
Shv arbeidet er meget bra både i kornighet og kontrastnivå.

Her har du et godt bilde!
Odd Tore S.
Her var det litt av hvert å teste blikket på, ikke bare helhet, men også finere strukturer som igjen er overlagret enda finere strukturer.
Og filmen hadde også sin struktur, som ligger over det hele. Kanskje ikke så veldig høy kontrast, Tri-X eller noe slikt som har blitt puslet litt med i PS?
Jeg flyr nok noe lavere enn min forgjenger, men har faktisk brukt en tanke- og beslutningspause til å la meg inspirere av bildet.
Men du må jo ha flydd ganske høyt her? Hvis du har Fotokopter, skulle jeg gjerne vite hvor man får kjøpt noe slikt.
Odd Tore
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette traff meg også med sin utsøkte komposisjon.
Veldig bra!

mvh Inger Anne
Øyvind A.
Glimrende. Fine mønstre på flere nivåer. Helt enig med J-PT.
Ø.
Avsluttet .
Opsann! Her stoppet jeg opp! Likte dette veldig godt! Linjer, toner, lange skygger, komposisjon... Bildet har jo alt! :)

Erik
Svend Wiig L.
Hei Erik!

Skjønner at du kan ta feil av ''dette +'' og det andre..........så stor forskjell er det da ikke.....! (Artig var det da!)

Perspektiv, struktur og linjer er hovedkommentaren på dette +...
Prikken over i`en er dog de to som lager og ikke så ubetydelig for bildet, to lange skygger. Viktig at + ikke er rett og symetrisk i bildet.
Selv om elementene (tømmerstokkene/grasshaug) i bildet ligger på ve. side kan det kanskje virke noe ve. tung men......nei synes ikke det gjør noe her!

Mvh Svend
Fredrik E.
Heisann.
Meget fet vinkel og godt innhold i bildet.
Liker også linjene godt.

Når det er sagt så ser man godt at du har skarpet opp bilde en god del i etterbehandlingen. Når jeg ved nærmere studering/betraktning, ser jeg områder med samme grovkornet mønsteret. Dette er noe du godt kan unngå, for bildet trenger ikke det forstyrrende elementet.

Likte hvertfall bildet veldig godt, et bilde og lage en historie ut av.
Et kryss, skilles deres veier? Her kan man danne seg mange tanker, ideer og egne historer..brrrra!

Oppsummert, pluss for fugleperspektiv, motiv og linjene, minus for gjenngangsmønsteret i oppskarpingen (smart sharpen/unsharp mask)

Hilsen Fredrik
Stig Børre E.
Meget bra dette. Spesielt perspektiv, fine linjer, god komposisjon og godt etterarbeide. Altså, full pott fra meg. :-)

StigB
Julie E.
Ikke nødv å gjenta hva andre allerede har sagt, men dette var virkelig godt! Så bildet ved lunchtider i dag og det gav en ekstra piff til resten av dagen. Jeg blir så blid av gode bilder. :-)
mch Julie
Erik J.
Takk for overveldende kommentarer! Odd Tore: Nei, jeg har ikke noe fotokopter, men i kant av jordet var det en høy fjellskrent som jeg klatret opp på, og som ga dette perspektivet. Jeg hadde tatt mange bilder (riktig, Tri-X) da fotgjengerne kom og tennene mine løp i vann, ikke minst på grunn av skyggene. Fredrik, jeg er ikke helt enig med deg, dette bildet er tilsiktet kornet (igjen Tri-X), jeg syns rent digitale sh bilder har en tendens til å bli for perfekte , og dermed litt ''flate'', det kan selvfølgelig bearbeides i PS med diverse verktøy, men her er forsøkt å komme nær den originale papirkopien. Spesiell takk til Anne Lene og Julie for anbefalinger (hyggelig at vi gleder hverandre Julie)!
Ivar B.
Utrolig bra! Nydelig struktur, linjer og skygger. Et annerledes og spennende kameraperspektiv. Knallbra! mvh ivar.
Fred S.
Jeg ser også bare et kryss, men ikke hvilket som helst kryss. super-grafisk, super komp, og at paret kaster lange skygger er heller ingen ulempe.

vh fred
Nina S.
Ja, jeg ser også et kryss, et utrolig bra kryss, bilde, toner, alt sammen, trestokkene som lager et brudd, og jeg undrer på hva de gjør der, og menneskene med den forsiktige skyggen ,som et pluss, og som sier noe om støørelsen. Veldig bra.
Mvh Nina
Kristoffer L.
Det viktigste for meg er ikke komposisjonen og krysset, men fortellingen i bildet om all den menneskelige aktivitet vi ser spor av. Her har mennesket på flere måter tatt kontroll over naturen. De to som spaserer, blir små i det store bildet, men av stor symbolsk betydning for bildets innhold.

Veldig bra!

- Kristoffer

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu