Glede...
Eit nytt bilete i serien min. Ny modell, men kanskje ikkje det mest spennende..? Håper likevel at det faller i smak:)
Bildet inngår i albumet Hjerter -
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Sigma ex multi-coated uv 62 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285810} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Terje J.

Har virkelig sansen for denne serien din. Mener for øvrig at ikke bilder MÅ være spennende, og utfordrende for å være bra. Dette er bare pent, og faller så absolutt i smak. Ser fram til flere bilder fra serien. (du vet at du aldri kan oppgi hvor du kjøpte den lampa...:) )

mvh
TJ
Asgeir S.

Hei Jani.
Jeg har sett på alle hjerte-bildene dine, og jeg har jo funnet min favoritt tidligere :-) På dette bildet velger jeg å sette fokus på barnet, ja, av de tre elementene. Fott uttrykk. Barn i denne alderen er jo så ærlige i sine uttrykk. Her kjenner jeg glede... Du har nevnt tidligere at du kanskje vil satse mer på det abstrakte. Jeg mener og vil at du skal satse like mye på begge sjangere... Du er flink. Syns at mønsteret på ballen forstyrrer litt her. Hjertet er jo alltid fint og uttrykket til barnet er ærlig. Fint.
mvh
Asgeir
Eva Marie P.

En hjertevarm serie dette. Blir så glad av å se på disse bildene dine. Dei går rett til hjertet mitt:O)
-epl
Jani F.

Tusen tusen takk for alle tilbakemeldinger!:)
Terje: Eg skal ikkje røpe kvar eg har kjøpt den, men dei fleste foreldre vil nok kunne kjenne den igjen;) Kjekt at du oppmuntrer meg til å kome med fleire bidrag i denne serien. Det vil eg nok gjere..:)
Asgeir: Tusen takk for at du liker bilda mine i ulike sjangre... er ikkje alltid ein føler seg like flink når ein ser alt det kreative og flotte som ligg her ute, men å legge ut bilder for andres kommentar er absolutt lærerikt og noko eg tenkjer å fortsetje med. Enig med deg at mønsteret på ballen forstyrrer litt, burde kanskje prøve å gjere noko med det...
Eva: At ein kan glede andre gjennom bilder er for meg inspirasjon til å fortsetje, så tusen takk for den:)
Ha ein fin kveld alle sammen- mvh Jani...:)
Tove H.

Liker denne hjerteserien din med det varme, fine lyset og uttrykket!
Mvh Tove
Rune S.

Hei Jani! Nydelig og hjertevarmt i flott utsnitt. Flott å se den barnslige gleden i smilet. Det er noe av det vakreste jeg ser. Hadde nettopp besøk av barnebarnet på 14 mnd:-)

Mvh
Rune S
Jani F.

Tusen takk for hyggelige kommentarer Tove og Rune!
Tenkjer det er stas når barnebarnet kjem på besøk Rune:) Bilete er av veslejenta mi Sigrid på 17 måneder, ikkje alltid like lett å ta bilde av ho (er jo stadig i bevegelse desse små:)) så det er ekstra kjekt når ein endelig får det til. Du deler kanskje nokre blinkskudd av den lille med oss etterkvart du også Rune?! Mvh Jani...:)
Knut A.

Et fint og varmt bilde. :-) Eneste er at jeg syns kanskje at hjertet blei litt for dominerende. Ellers var det flott. :-)
Jani F.

Hei Knut og tusen takk for hyggelig kommentar. Eg ser at hjarte kan bli litt dominerende, sjølv om eg som mor ser mest på jentas uttrykk:) Eg kunne sikkert gjort noko for å dempe hjarte i photoshop, men eg syns at det er kjekt å prøve så langt som råd er å behalde bilete slik det er utan å ''klusse'' for mykje med det i etterkant... I denne serien min er ingenting redigert, kun jobbet med utsnitt på enkelte av dei. Mvh Jani....:)
Dan S.

er vel IKEA eller hva?burde vel kjenne sortimentet på min arbeidsplass:)trivlig bilde,rett før det er natta natta det her..mvh Dan Sandmoen
Jani F.

Hei Dan! Takk for at du ville ta ein titt og kommentere bildet mitt:) Ja, no skulle eg vel ikkje røpe kor eg kjøpte lampen, men du har nok rett; gode gamle IKEA:):) Mvh Jani
Nina C. K.

Ved første øyekast trodde jeg at dette hjertet var ett av hjertene som parksjefen i Stavanger pynter ett av trærne i byparken med hver jul. Det blir nemlig jeg veldig glad for. I vinter var jeg ute en fullmånenatt for å forevige herlighetene. Med denne opplevelsen friskt i minne, syntes jeg det var litt drastisk å slepe et lite barn ut i kalde natten. Nå ser jeg jo at du har tatt bildet innendørs, og at alt er varmt og godt. Jeg synes kombinasjonen av det røde hjertet mot den lilla bakgrunnen er en kjempefin kombinasjon. Jeg blir glad av slike bilder. Mvh. Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu