Stina 1
Bildet inngår i albumet Studiosession - En serie med bilder fra skolens fotostudio.
Utstyr
  • EOS 400D
  • -
  • Blenderf/14
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Rune Edvin H.

Liker dette portrettet. Beldig direkte og så liker jeg venstrestillingen. På min skjerm ser det ut som om du kunne ha dempa høylyset bitte litt, men det kan jo bare være skjermen.
Rune
Eirik Sverreson I.

Et kjempeflott bilde! Et nydelig blikk, og en spennende belysning. (Hva har du brukt til belysning forøvrig? Er litt nysgjerrig ...) Personlig syntes jeg kanskje at komposisjonen med å ha motivet helt til venstre var litt uvant, skulle gjerne ha sett samme bildet med ''det gyldne snittet'' komposisjon. Og helt til slutt skulle jeg gjerne sett litt mer detaljer av håret hennes. Men det er detaljer, knallbilde!
Jakob A.

Jeg har bare en lyskaster uten krims krams (hard lys:p) under henne som er dempet litt i styrken. Også har jeg varmet det i photoshop etterpå. Grunnen til at jeg har det så langt til venstre er for å skape mer spenning. Er så mange bilder hvor personen bare er midt i bildet, kan bli litt kjedelig. Men med den svarte rammen rundt ser det litt rart ut. Blir litt mye svart da.
Det var også vanskelig å få frem mer hår uten at det ble litt pussig. Men uansett takk for fine komentarer:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu