Når tåken kommer..
Nå som de fleste har lagt ut et tåke bilde så kaster jeg meg på den samme trenden :) her er mitt allerbeste tåke bilde. - thomas
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-06 11:31:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-11-06 12:24:43
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-11-06 12:27:38
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2007-11-06 12:32:30
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2007-11-06 12:36:33
    Versjon #6
  • Lagt inn: 2007-11-06 12:41:56
    Versjon #7
Utstyr
  • CANON 400D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286110} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Rune S.

Meget vakkert landskapsbilde med tåkedis. Tror jeg hadde vært så frekk og klonet bort den stolpen midt i bildet. Kanskje også kuttet bort noe av den lyse himmelen, men da blir det kanskje for mye panorama!? Meget severdig.

Mvh
Rune S
Ole Martin T.

Likte versjon 1 best. Det gjorde seg med panoram også, men bildet miste noe av kraften når den blå himmelen ble borte.

Litt pixlete på min skjerm, men et godt bilde.

mvh - Ole Martin
Per Einar G.

Suverent bra bilde etter min smak...versjon2.
Liker spesielt godt lyset som kommer inn fra venstre, tåka og høyballene som ligger i snøen i front...samt den duse tonen i hele bildet. lekkert.

Kunne godt tenkt meg å sett en versjon uten fjellene og himmelen, kun disse jordene + høyballer og tåka.....ta en ny tur ut ;-)

Per E.
Fred S.

Pent tåkebilde, med mange kuttmuligheter. Du har kuttet himmelen i versjon 2 ser jeg, men en annen mulighet er å kutte enda mer, det er nederste del av bildet som er mest spennende. Om du synes det blir for mye panorama, kan du i tillegg kutte en del til venstre ( den lyseste delen), igjen er det den mørkeste delen med traktoreggene som er lekrest, og treet helt til venstre er uansett for tett inntil kanten, og kan med fordel fjernes for å få en bedre komp. Motiver som dette egner seg forresten også ideelt til konvertering til noe monokromt; svart/hvitt, bruntoning, sepia, etc.

vh fred
Anders N.

Versjon to faller best i smak for min egen del. Blir mer unisont på en måte. Lag på lag innover i bildet. Fin klonejobb også med den stolpen. Litt annet småpirk her og der som påpekt av Fred Strømme over. Alt i alt, et flott bilde som jeg anbefaler.

- Anders
Thomas S.

Jeg håper noen av versjonene faller i smak, jeg håper jeg har klart å fremstille de som dere ønsker... takker for anbefalinger og kommentarer. tusen takk... kom gjerne med flere innspill..


- thomas
Inger Anne Maritsdotter V.

Vakkert stemningsbilde,
likte best #7:-)

IAV
Wenche J.

Hei Thomas
Et utrolig fasinerende bilde med mange flotte varianter. Her er det meste sagt og jeg henger meg med på alle godordene. En klar anbefaling fra meg:):):)
Mvh Wenche
Dieter S.

Nydelig. Vet ikke helt hvorfor men synes det trakk litt ned med alle versjonene, versjon en er klart best.
Thomas S.

1000 takk for tilbakemeldingene deres.. Hmm dieter jeg er tildels enig.. men jeg liker å jobbe med motivene slik jeg kan prøve å se ting i mitt eget bilde som jeg ikke vanlig ikke ville ha sett uten kommentarene.. :)

- thomas
Tom T.

Helt klart V6:)

Liker utsnittet på dette bilde.

mvh TomT
Thorbjørn R.

Nydelig vinterbilde. Enig med Tom, V6 er den beste. Fint format, hvor du har beholdt fliken av blå himmel.
sunniva l.

nydelig vinterbilde!
liker best v1, men flott også i s\hv

mvh sunniva
Thomas S.

Tusen takk for deres tilbakemeldinger! det setter jeg stor pris på... håper det er noen andre der ute som også liker tåkebilder..

-thomas
Sigurd F.

Hei Thomas

Jeg likte best nr. 7 da jeg synes det beholt mest av dis stemingen uten blå himmel.

-Sigurd
Per Einar G.

Hei igjen!

Versjon 7 ble jo Kanooooon bra!!!
Helt etter min smak!

Takk!

Per E.
Thomas S.

takk Per Einar Gunnarsen!! det var et kjempe tips!

:)

- thomas

tror de fleste liker no7
Dan S.

mange gode versjoner å velge mellom, men jeg faller på v.6 og 7 jeg også..deilig stemning med duse fine farger,godt utført!mvh dAn sAnDmoEn
Anne-Lise S.

Så spennende med flere versjoner av samme motiv! Det er dette som er noe av selve essensen ift fotografering. Om man er på fotosafari sammen med flere mennesker, og man står og ser på samme motiv, kan man få mange versjoner av det samme fordi man ser ulikt. Hver og en har mulighet til å skape sitt eget likevel, utfra sine egne sanser! Her likte jeg tumbnailen med det samme. Tåke skaper en helt egen stemning. Liker både farge- og sort-hvitt versjonene, men synes kanskje himmelen stjeler litt mye oppmerksomhet. Liker derfor siste versjonen som er kuttet svært godt. Synes også du får bedre frem detaljer i landskapet i sv-hv versjonene,og liker versjonen uten stolpen godt. Her hviler en egen ro over landskapet, mye pga tåka, men også pga motivvalget ditt med gravsteinene. Et sted som i seg selv, for meg i alle fall, står frem som rolig. God dybde innover, og med en noe annen himmel ville jeg valgt en versjon med det. Flott jobba!

Anne-Lise
Liv F. D.

Nydelig vakkert tåkebilde. Flott lys og fantastisk komposisjon.
Likte best #1.

mvh
Liv '')
Mads B.

Et bilde fylt av en utrolig vakker stemning med tåken som stemningsskaper. Fin komp. Fortjent ros for dette!!
Mvh Mads B.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu