H Ø S T
Dette bildet tok jeg like før høststormen og de mange regntunge dager feide ned det som var av bladverk. Lyset som trengte seg frem gjennom tåka som hang over fjelltoppene var magisk de få minuttene det varte.

Syns selv at bildet ble ok, men andre har sikkert tips til forbedringer. Så fyr laus. Jeg har ikke justert noe på fargene.
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Brennvidde47mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger628
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286247} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Steinulf L.
Stlfullt og vakkert høstbilde.
Inger-Lise S.
Hei Bergliot! Jeg syns bildet er aldeles nydelig og har ingen tips til forbedring. Motivet er flott, høstfargene vakre og lyset bare herlig! Du har også valgt en fin komposisjon. Lekkert med speilingene i vannet.
Et av de bedre høstbilder jeg har sett!

Inger-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette er høststemning på sitt beste med sitt gyldne lys og varme farger.
Opplever da eg skrollet bildet at det hadde blitt enda et hakk bedre om du dritet deg til et kutt av øvre del på ca. 2-3 cm. Da kommer fokuset på stemningen og speilingen i vannet bedre frem.

Mvh Inger Anne
Inger Anne Maritsdotter V.
Psst: det skulle selvfølgelig stå dristet og ikke......dr......!!

Sorry:-)
Kjartan T.
Elv og gjerdestolper leder blikket inn mot den fint belyste skogen (kanskje kunne denne delen av bildet vært dempet noe, den fremstår som litt lys nå). For meg er steinura over skogen et forstyrrende ellement i bildet. Jeg får bare lyst til å se hvilket landskap som du ikke viser frem. Jeg skjønner at det er noe der, et spennede fjell kanske?

Hadde du kuttet rett over denne flotte skogen hadde du fått en mer naturlig avsluttning på bildet. En avslutning som ikke reiste spørsmål om hva som finnes over eller bak.

Et flott høstbilde er det virkelig.
Tormod H.
Her fikk jeg assosiasjoner til Tiedemann og Gudes landskapsmalerier(mangler bare et par hester). Nydelige høstfarger - likte dette!

Mvh
Tormod H
Magne S.
Et veldig fint høstbilde, som falt i smak! På min skjerm ser imidlertidig ikke det gule løvet helt bra ut, men det er kanskje sånn det skal se ut?
Ellen Merethe F.
Nydelig bilde! Elsker høstfarger, å her får du med de fleste fargene.
Likte veldig godt det blikkstille vannet, skaper sånn ro i bildet.
FLOTT!
Matts R.
Riktigt trevlig höstbild med mycket härliga färger Bergliot.
Verkligen snyggt.!.!.!

-::Matts::-
Avsluttet .
Hei!

Et skikkelig flott høstbilde, et fargesprak. Syns du har truffet fint her, men føler at venstresiden, ved steinen er noe forstyrrende, uten helt å vite hvorfor...

Mvh Jon Martin
Frode F.
Heia,

unnskyld for at jeg kom til å kalle deg Bergljot på en tidligere kommentar.

B E R G L I O T. Skal huske det nå :)

Flott lys og fantastisk fargespill du har fanget her. Rolig og behagelig høststemning, likte dette :)

FF
Rune S.
Meget vakkert landskapsbilde i orange, gult og grønt. Flott med elva som slynger seg fram og de vakre speilingene. Et flott lys og en god høststemning. Meget severdig.

Mvh
Rune S
Erik J.
Kjempefint høstbilde, som treffer veldig godt fargemessig. Siden du ber om tips, vil jeg gjerne ha sagt at litt kutting nederst vil understreke bedre den fine buen i elven
Liv F. D.
Hei Bergliot,
bildet ditt er bare vakkert. Nydelige høstfarger i parktfullt landskap.
mvh
Liv '')
Øyvind T.
Supert bilde, liker slike høstmotiver veldig godt. Enig med dem som sier at bildet kunne ha vært beskåret i toppen.
Mvh Øyvind
Frank N.
Knakende fin farger. Uten speilingen i vannet hadde det blitt kjedelig. Om det skal kuttes i toppen eller ikke blir jeg ikke enig med meg selv om. At elva går på skrå over bildet er et pluss.
Good!
Brit M.
Nydelig, Bergliot! De andre har sagt mye klokt. Tar ikke stilling til kutting over, men enig med Kjartan om noe demping av lyset i skogen.
Godt bilde.

Brit
Elna T.
Hei Bergliot! Tiltalende og behaglig! mvh elna
Elna T.
Hei Bergliot! Tiltalende og behaglig! mvh elna
Bergliot E.
En stor takk til alle både for tips og råd, samt anbefalinger. Det var hyggelig. Noen som vil se mer av fjellet her, det lar seg desverre ikke gjør da fjellet er ganske høyt og vil ikke kunne komme med på bildet. Fargene i bildet er ikke gjort noe med. Lyset var magisk, et øyeblikk som slapp inn mellom tunge skyer. Det gule bladverket som i utgangspunktet var veldig skarp gulfarge iår ble ekstra forsterket av dette lyset. Takk for tips om kutting. Ser at det er flere muligheter her.

Bergliot:)
Avsluttet .
Virkelig et praktfullt naturbilde du har tatt her. Spenstige farger og flott lys. God skarphet og god komposisjon. Dette fortjener en anbefaling!

TaS
Svend Wiig L.
Hei Bergliot!

Jeg henger meg på anbefalingen til Tom Arild her!

Hvorfor så lite med et så skarpt bilde!
Ingen vansker men vil ha det på veggen serru!

Mvh Svend
anders s.
dette ble rett og slett bare nydelig.
herlig å ha kamera klart,når sånt flott lys tikker frem:-)
meget flott komp også
mvh anders
Per Einar G.
Vakkert lys og nydelige omgivelser du har fanget her. Lekker komposisjon og bildet fungerer utmerket som det er, intet kritikkverdig fra min side!

Per E.
Bergliot E.
Tuzan takk til dere alle og Tom, takk for anbefalingen. Gledelig.

Svend, bildet er lite men jeg fikk det ikke større. Pleier alltid å lagre med ''quality'' 100% og da ble det så lite. Kan jo sikkert gjøre bildet større og gå ned på prosenten her, men jeg jobber kun på en bærbar svært liten pc og dermed fyller nok bildet mitt større del av skjermen enn det gjør hos andre med større skjerm. Tenkte ikke på at bildet kanskje ble lite hos andre som ser på det.

Bergliot:)
Tor Olav O.
Et delikat og vakkert høstbilde. Fint med linjen på elva og gjerdet som skaper en fin dragning innover i bildet. Bra ! mvh Tor Olav
Bergliot E.
Takk til deg Tor Olav. Hyggelig at du også stakk innom bildet mitt:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu