Wiseman
Utstyr
  • Nikon D40
  • 55-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286388} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Svein T.

Ser du har pøst på med bilder her, Bordi, mange gode motiver og ideer, men du kunne nok gjort mange av disse mye bedre. Det virker som du har en del korn i bildene dine, høy iso? -bruk av stativ og lavere iso hadde gjort susen. Du skriver dog ikke noe teknisk info om bildene, så det blir opp til meg å gjette. Ser også at du er ivrig med filtre -eller fargejustering. Det kan bli for drastisk noen ganger, andre ganger blir virkeligheten for intens, som i noen av bildene. Du bruker også stort sett høydeformat, bildene blir da for små etter min mening, kjører du flere i breddeformat (eller eventuelt kvadratisk som du hadde ett av) kan du legge inn i opptil 1280x768, og bildene blir mye bedre å se på.

Mange gode motiver av fantastisk natur fra oppe i nord, kjør på videre !! Men kanskje ikke så mange på en gang..? Og -vær så snill -dropp copyrighten i lilla, den passer dessverre dårlig inn..

Bra jobbet !!

Mvh Svein :)
Ingar Leon B.

Hei Svein! Hyggelig at du la igjen en kommentar til verkene mine.. Setter pris på sånt!! Ironisk nok skrev du kommentaren din på det eneste bilde som er knipset på en plass vi begge har tilbringt en del sommertid ilag da du var yngre. Men for å holde svaret til foto og bildene.. Kornene i bildene er nok fra photoshop tenker jeg. Fikk problem med å holde meg innenfor Kb grensen på noen bilder her, så kvaliteten ble stilt ned på medium under lagring. Skal ikke si det for sikkert at det er grunnen, men ville personlig satt en knapp på det. Ellers er kun tre bilder manipulert litt med farge og filter, det er Weird Focus, Magic Lighttower og Pandora skies, å de to førstnevnte er det kun lagt i noen toner av blå og skittengul. Resten av bildene originalbilder, som kan ha fått en minimal touch av kontrast eller gjort litt lysere. Angående bildeformatet så er jeg enig med deg at det ville fått en annet preg og stemning i liggende format, men personelig så er jeg ekstremt fan av bilder i det oppreiste formatet, spesielt når det blir blåst opp i A3. Så det..

Vel.. Kunne vel ha sluppet bildene i ett saktere tempo, men vil ha ut litt bilder sånn at folk kan gjøre seg opp en helhetlig mening om nivået jeg er på, å hva jeg gjør feil eller kan bli bedre på. Derfor ble det bare sånn. Å den lilla skriften.. He,he.. Skal ta det til etterretning! Takker og bukker!!:)

Kanskje på tide med en tur til Nord Norge og Lofoten snart?? Hint,hint!!

Mvh ILB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu