Risør By
Utstyr
  • Canon eos350 d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger164
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286451} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Lars V.

Jeg får litt ''fengselsfølelse'' her, men det er kanskje meningen? Tar mye panoramaer selv, så det er kanskje uvant å se bildene splittet opp sånn. Kan du skrive litt om hva du har tenkt på når du lagde bildet? Ser at venstre del er i svart/hvitt, mens høyre har veldig rødspett. Det er sikkert noen tanker bak her! :)
Morten B.

Hei :] Det er ikke noen spessiel bak tanke bak ''oppdelinga'' men jeg synes detta var noe uvanlig og derfor tøft. litt lei av alle de ''standard'' panorama bildene :]

Og fargene har jeg heller ikke noen særlig tanke bak dette. ville bare at det skulle gå fra en farge til en annen.

Akkuratt begynt og ta bilder, så dette er en helt ny erfaring for meg :D derfor har ikke så mye baktanker i bildene enda :D

MEn ! lærer :D
Avsluttet .

Hei Morten.
Jeg syns det er kjekt å se noe annet enn de vanlige panoramabildene. Åpningene i gjerdene, mellom de og mure, og det at navnet ditt er på ''utsiden av rammen'', tror jeg gjør at jeg ikke har den fengselsfølelsen som Lars snakker om. Lillafargen er også stilig, men du burde kanskje brukt den til å fremheve et eller annet. En spesiel bygning, eller noe. Ellers må jeg si at jeg syns dette er en kreativ og tøff idé som kan være kult å bygge videre på. Lykke til!
Mvh Ronja
Morten B.

Tusen takk <3 :D skal fortsette og stå på :D:D <3 :D
Sigurd F.

Jeg ble litt fengslett av dette bildet :D Jeg liker tanken! Frisker opp et ''kjedelig'' bilde.
Kan det være en tanke å ikke ha samme avstanden mellom ''sprinklene''? Foreksempel ha litt større avstand og mindre sprinkler, plus to tette på siden??

Er også enig med at det ble litt feil med tekst utenpå rammene/sprinklene, Navnet kunne ha hvert under om du har litt mere sort.

Liker også fargetoningen! Får et gamelt inntrykk -Kjempe bra!
Avsluttet .

Jeg mente ikke at det var feil med navnet utenpå. Jeg syns navnet utenpå gir mindre ''fengselsfølelse'', mens navnet innenfor vil sansynligvis gi mer, men jeg har ikke ment å si noe om hva jeg syns er best på akkurat det punktet... :-P
Kristoffer Å.

hei synes bilde var bra men likte ikke at du har limt det illustarsjonen over bilde. synes bilde blir falskt og at det ødelegger bilde.

ellers var det et bar bilde med fine farger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu