En tidlig høstdag
Utstyr
  • Canon 400d
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger257
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286546} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Nydelig. Dette var veldig flott! Fine farger og herlig utsnitt. Likte dette!!!
Arvid B.
Utrolig innholdsrikt og flott motiv, Tommy! Flott fargespill og lyssetting. Mangler noe på skarphet, men vet ærlig talt ikke om det gjør noe.

mvh

Arvid Bredesen
Tommy G.
Tusen takk for fine kommentarer.

Arvid: Det skulle vært skarpere, men til mitt forsvar vil jeg si at kit-objektivet til canon gjør en drittjobb, og jeg jobber med saken for å skaffe meg en tameron 17-50mm.


Mvh.,
Tommy
Dag T.
Det fungerer ikke så bra for meg. Lyset er fint, men forgrunnen er både uskarp og lys, og derfor tiltrekker den seg oppmerksomhet samtidig som den irriterer. I tillegg mangler forgrunnen et hvilepunkt for blikket. Alt sammen trekker oppmerksomheten bort fra bakgrunnen, som er fin.

Jeg tror ikke du skal skylde på objektivet, for siden bakgrunnen er skarpere enn forgrunnen tror jeg heller du skulle ha valgt mindre blenderåpning (større ''blendertall''). Noen ganger er et kurs en bedre investering enn nytt utstyr .-)
Tommy G.
Jeg hadde blender 10 og lukker 1/40. Er ikke det stort nok blendertall?

En mulig forklaring på at det også er uskarpt kan være at kameraet var håndholdt. Men unnskyldninger til side, kurs har jeg nok godt av. Et tilfredsstillende utstyr vil jeg også ha godt av.

Ellers takk for kommentar, trenger kritikk for å kunne forbedre meg. Erfaring kan også tjene som erstatning for kurs, men da kreves det tilbakemeldinger underveis.

Tommy
Avsluttet .
Synes bildet er flott jeg. Det gir en litt trolsk stemning og uskarpheten i bildet gir en litt blurefekt som kan passe dette bildet. Hvis dette hadde vært knivskarpt, tror jeg noe av den trolske stemning blir borte. Gratulerer.
Håvard S.
Stemningsfullt, vakkert og idyllisk!
Meget bra utført i et pent utsnitt...
Ha en knall helg.
Mvh HåvardS
Brit M.
Jeg syns bildet er ok. Enig med de som mener det er noe uskarpt i forgrunnen, men syns igrunnen ikke det gjør noe.
Det som irriterer meg litt, er de lyssterke kantene på de mosegrodde steinene, de burde kanskje vært noe mykere i formen.
Jeg har sett glitrende bilder med kitobjektivet til Canon. Jeg har selv kjøpt meg Tamron 17-50, men sliter med uskarphet jeg og. Jeg får råd om stativ og fjernutløser, så prøver jeg det og tja vel... så det er kanskje øynene? :-)
Stå på.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu