Siste Reise
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286690} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stig Børre E.
Jeg har sett på dette noen ganger nå. Veldig sterk symbolikk i bildet.
Fin grunnkomposisjon og en herlig kornstruktur. Undrer over teknikken, er det en dobbelteksponering?

StigB
Erik J.
Takk Stig Børre. Dette er en sandwich, dvs to dias montert i samme ramme, hvor hav/bakgrunn på mannen/båten er overeksponert og bildet med bare hav/bakgrunn er normalt eksponert. Bildet kan vises slik i diasfremviser, så dette er altså ikke klipp og lim, og dermed slik jeg forstår det ikke en manipulasjon. Men ved digitaliseringen tok jeg i dette tilfellet bildene ut av rammen for scanning hver for seg, deretter la jeg de sammen som lag i PS. Et tidligere bilde jeg har lagt ut, Landsmøte, er basert på samme teknikk, men dette er direkte scannet som sandwich.
Fred S.
En underlig stemning i bildet, sandwichteknikken gjør fyren i båten til noe drauglignende som stiger opp fra havet.....(hvis jeg legger litt godvilje til..)
Korn liker jeg generelt, men her synes jeg det blir for mye. Totalt sett en tja-opplevelse. for å være ærlig.

vh fred
Ivar B.
Det blir litt både og for meg denne gangen. Faller ikke helt for fargetonen, selv om det kankje gir et visst nostalgisk preg. Kornstrukturen faller jeg heller ikke helt for, den blir litt for pixelert i alle fall i himmelen. Motivet er fint og teknikken med bruk av to lysbilder fungerer. Mvh ivar.
Gunnar John C.
Jeg synes den grafiske effekten (kornstruktur, pixelering ...?) passer fint her, fremstillingen blir mer stilisert og mindre ''bokstavelig''. Jeg tviler på om en mer fotografisk (sic) gjengivelse av landskap og himmel ville ha fungert like bra i forhold til tittel/motiv her.

Som det er synes jeg den trolske og fjerne stemningen er ekte, og kallen i prammen blir virkelig en vemodig sistereisgutt.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Tove H.
Har stor sans for motiv og opplevelse her. Hadde vært stilig om bare mann og pram hadde vært dobbelteksponert, men er nok umulig, siden det er dias.... Spennende.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu