Svolvær havn
Bildet tok jeg igår i et lyst øyeblikk dær sola skimtes såvidt mella skyan. Det har ikke vært for mye av solstråler de siste mnd her i Svolvær, så jeg var glad jeg hadde fotoapparatet i bilen. Stativet lå hjemme så bildet hadde kanskje blitt et hakk bedre om jeg hadde hatt det med.

Jeg likte selv variasjon i skydekket. Har ikke redigert noe på fargene. Bildet er originalen bortsett fra at jeg har gjort det om til annet format.
Bildet inngår i albumet Lofoten... -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Brennvidde44mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger453
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286808} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Kjell Sigurd S.
Dramatisk og fin himmel i gull. Fikk det for meg at det er en person der ute på holmen i midten av bildet, men det er kanskje feil. Det fanget uanset mitt blikk og jeg ble sitttende å tenke... Solen som står rett over ''personen'' gjorde også sitt. Likte dette.

Kjell s
Jan Inge K.
Lyset og skyene gjør dette til et absolutt severdig bilde...
Nina S.
Nydelige gulltoner og flott med skydrivet høyt oppe og fine skyer i horisonten. Vakkert dette.
Mvh Nina
Svend Wiig L.
Hei Bergliot!

Flott og fin stemning du har formidlet her!
De forskjellige skyformasjonene og selvfølgelig det tynne, slørete skydekke som lager en diagonal linje i billedretningen, fra ve. til hø.
Nydelig!

Obs: Er litt alergisk for skjev horisont! Ikke mange mm......noe mot venstre.

Mvh Svend
Robin J.
'Lofotenlys'' formidlet på en fin måte. Mvh RJ
Odd E. k.
Hei Bergliot!

Et meget flott landskapsbilde. Nydelige farger i solnedgangen der skyene er med på å kaste et fint lys over himmelhvelvet. De haugskyene i bakgrunnen er meget flotte og skaper en fin stemning i horisonten. Fin speiling av lyset i vannet der holmene bryter fint med denne flaten. Upåklagelig skarpt og et flott komponert bilde i et fint utsnitt. Vakkert og stemningsfullt Bergliot!
Anbefales!

Ha en fin fotodag!

Mvh

Odd E.
Thorbjørn R.
Fin vinterstemning med flott lys. Jeg synes ''sola'' ble litt midtstilt.
Brit M.
Flott fanget lys og himmel. Nydelig kontrast lys/mørke. Vakkert Bergliot!

Brit
Andreas S.
Hei

Slike maleriske stunder savner jeg fra tiden på Vestfjorden (var mye der i militæret med båt). Nydelige toner og flotte skyformasjoner. Lyset er jo magisk..

Mvh. Andreas D.
Frode F.
Bergliot,

du har mange nydelige motiver og dette er intet unntak. Flott lys og god dybde, fine linjer og former i bildet. Gjør seg også veldig bra i sort/hvitt :)

FF
Bergliot E.
Tusen takk til alle dere som har vært innom her og lagt igjen noen ord. Kjell Sigurd, det er nok ingen person du ser midt i bildet selvom det kan se sånn ut. Det er ei fyrlykt som står på en holme ganske langt ut i havnen. Takk for anbefalinger, det var hyggelig og overraskende.

Bergliot:)
anders s.
stemningsfult og flott bilde dette her. artig med di forskjellige skylaga.
meget bra
mvh anders
Ketil K.
Hei Bergliot. Har aldri opplevd Svolvær havn som dette, enda jeg har vært der mange ganger. Det aller meste stemmer - dynamiske linjer, farger og dimensjoner. Omtrent like (suppe)søtt som mine bilder??? Men dette er ikke kritikk av ditt bilde - bare spørsmål om sjangeren lenger har sin berettigelse?
Bergliot E.
Hei og takk til dere to siste. Hyggelig at dere stakk innom bildet mitt.

Kjetil, synd for deg at du ikke har opplevd Svolvær havn som dette. Kanskje er bildet mitt (suppe)søtt som du skriver, men det får så være. I mangel på fritid når de lyse øyeblikkene er tilgjengelig så er jeg godt fornøyd om jeg kan løpe ut midt i arbeidsdagen å få foreviget et øyeblikk som dette. Det er mørkt når jeg drar på jobb og mørkt når jeg drar fra jobb såe.....
Om denne sjangeren har sin berettigelse....hmm....jeg vet ikke helt. Dine bilder kan jeg iallefall ikke matche. Jeg er ikke kommet så langt hverken på utstyrsfronten, ei heller har jeg kvalifikasjoner nok til å kunne nå ditt nivå. Men jeg kan jo ha et håp om å engang komme dit. Du har jo svært mange spesielle og flotte bilder. Fugler er visst ikke min greie....jeg skremmer dem før jeg kommer så langt at jeg får opp kameraet. Er visst noe som heter tålmodighet men det er et fremmedord for meg....hahaha..... får heller nyte dine og andre sine bilder istedet:)

Bergliot:)
Avsluttet .
Nydelig bilde.
Flott lys og fine skyer.
Fargene er gode å se på.
Hilsen Tone!
Bergliot E.
Takk Tone, gledelig at du likte bildet:)
Inger-Lise S.
Hei Bergliot! Dette har jeg ikke sett før! (Nytter ikke å få med seg alt, vet du)
Men jeg vil si at det er et aldeles nydelig motiv med lys som gull, lekre skyer og et vakkert motiv!

Kos deg i påsken!

Inger-Lise
Bergliot E.
Tusen takk Inger-Lise. Det var jo hyggelig at du gav en kommentar til et av mine gamle bilder. Trivlig at du likte det.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu