Utakleiv
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger335
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287007} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
anne g.
hei! synes dette var vakkert og stilfullt. ville nok likevel kutta litt øverst på himmelen. De enkle valørene gir bildet et helhetlig uttrykk. mvh anne
frank ove v.
Et bilde etter min smak. Kanskje litt beskjæring øverst ja.
Fred S.
To flotte bilder du har lagt ut. Liker dette best, uten å helt kunne grunngi det; muligens det er nok at jeg synes Uttakleiv er et utrolig flott sted.
Men i motsetning til de to første, ønsker jeg ikke noe kutt øverst; den mørke himmelen over fjellene ved Mærvoll fortjener å forbli slik den er. Derimot synes jeg steinen i forgrunnen blir alt for dominerende; ville ha fjernet den helt. Du sitter da igjen med et omtrent kvadratisk format, men hvorfor ikke...

vh fred
Anders M.
Hei. Dette liker jeg. Liker kontrastene og følelsen bildet gir meg. Hadde vært moro å se en kvatratisk versjon, der steinen i forgrunnen er fjernet slik Fred foreslår.
mvh, Anders
Henning Notland S.
Enig med Hr. Strømme; likte også dette bildet best av de to (selv om det andre også var bra, spes. steinene i forgrunnen). Og med at et bortkutt av steinen i forgrunn vil gjøre mye for bildet. Jeg elsker kvadratiske format; så det er bare positivt for min del.

Nei, dette var et flott bilde!
Congrats!

Hilsen Henning

John H.
Hei
Har sett litt på bildene dine og liker det jeg ser. Dette er meget bra. Fin lyssetting, flott dybde og myk og fin sløring i vannet. Utsnitt o komp er også bra.
MH
John
Tom E.
Vakkert bilde. Uttakleiv er et av favorittstedene mine i Lofoten.
Flott stemning, farger og dybde i bildet. Liker for s[ vidt steinen i forgrunnen og n[r den er der er tangenkvasten viktig. Men et kvadratisk format ville nok gitt en annerledes men sannsyligvis vel saa flott bilde.

Mvh TomE
Tove H.
Uttakleiv er et sted jeg har merket meg. Enig med dem som foreslår kvadratisk format med kutt i bunn. Liker dybde, lys, sløring og stemning!
Mvh Tove
Anders N.
Her har du lykkes meget bra med å skape en fin dybde gjennom bildet. Flott med lavt perspektiv og nærheten til forgrunnen (noe som jeg mener er viktig i slike komposisjoner). Litt småpirk; steinen som halvveis er inne i bildet på midten til venstre er litt forstyrrende for komposisjonen. Alt i alt, et bilde jeg ikke nøler med å anbefale (og bokmerke).

- Anders
Ingar Leon B.
Hei! Dette bildet synes jeg er rett og slett er fantastisk bra. Har desverre ikke erfaring og kunskap til å gi en fototeknisk vurdering, men visuelt sett er dette en perle for den vanelige mannen i gatas øyne! Stå på!!:)

Mvh ILB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu