Ingen kan lure døden...
...så me bør prøve å leve mens me kan...
Bildet inngår i albumet Bilete i S/H og kanskje ein fargeklatt -
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Sigma ex multi-coated uv 62 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287020} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Lars-Anders M.

4 Mos 35,30 Når noen slår et menneske i hjel, må vitner avhøres før drapsmannen lider døden. Ingen må miste livet bare på ett vitnes utsagn.
Bra og kreativt dette.
Jani F.

Hei Lars- Anders! Tusen takk for rask tilbakemelding og passende tekst...
Mvh Jani...:)
Eva Marie P.

Huffa Jani, dette var skummelt. Men eg liker det virkelig. Spennende og fasinerende. Tror jeg har sett på det fire ganger nå.
Kreativ er du virkelig. Liker dette!
Ble litt redd for å se en slik figur i vinduet her nå..Det er jo ofte slike skygger kan komme til syns, er fantasien tilstede da kan det se ut som litt av hvert...eller....er det noen der? hehe..Du fikk iallefall min fantasi i sving her.
-epl
Jani F.

Hei Eva! Håper du ikkje mister nattesøvnen no..:) Personen er i virkeligheten ganske så harmløs, ingen skumle menn som lusker rundt huset mitt. Tusen takk for hyggelig kommentar. Mvh Jani...:)
Dan S.

får litt ''hellraiser'' følelse av bildet..liker uttrykket selv om jg ikke liker filmene:) ser også ut som et speilbilde i vann, av en fra andre siden..guffent,ja!mvh Dan Sandmoen
Unni F.

Dette er bra. Sterkt og abstrakt uttrykk som samtidig er konkret nok til at budskapet ditt er tydelig. Kjempebra. Syns bruken av filter (?) er spennende og uttrykket i bildet er både uhyggelig og stille. Sender anbefaling.
Hilsen Unni
Rune S.

Hei Jani! Flott utført skummel skikkelse i fine effekter. Ingen hyggelig fyr å møte det her. Meget bra.

Mvh
Rune S
Jani F.

Tusen takk for overveldende kommentarer Dan, Unni og Rune! Veldig kjekt når ein føler at ein har lukkast i det ein prøver å formidle.
Til Unni: Min fyrste anbefaling- TUSEN TAKK!:) ''Uhyggelig og stille'' var dei rette orda...

Kan eg spørje dere om noko? Har lagt ut bilete under manipulasjon, men var litt usikker på kva bilete som hamner i denne kategorien. Dette bilete er faktisk teke av ein mann som stod utanfor badevindauga. Eg jobba litt med det i photoshop; gjorde det om til s/h, auka kontrastene og prøvde meg fram i curves til eg fann det eg var ute etter. Det som kan sjå ut som skjeggvekst er i realiteten ruglene på vindauga. Ynskjer ikkje å ta bort illusjonen med detaljer, men vart litt usikker på kategori då bilete ikkje er laga frå ''bunnen av'' i photoshop..
Mvh Jani....:)
Avsluttet .

Baderomsvinduet sier du? Håper det var kjentfolk!:) Men bra dette Jani! Creepy!
Manipulasjon eller ikke, det vet jeg like lite om som deg, sorry...

Erik
Unni F.

Bildet er vel ikke så veldig manipulert egentlig, men gir et godt abstrakt uttrykk. Det er alltid noen grenseoppganger mellom hva som er manipulert og hva som ikke er det, - og kilde til mange diskusjoner. Jeg opplever ihvertfall at et bilde som er tatt, er umanipulert, men så fort vi begynner å dra i ''spakene'' i PS starter vi en eller annen form for manipulering. Jeg synes det meste er tillatt innenfor rammen av det jeg kaller kunstnerisk frihet.
Andre kunstnere (malere etc. ) skaper jo også noe på sine lerreter, som de finner inne i eget hode. Det er jo sånn med oss fotografer også.
Og her har du lykkes....grøsser ved tanken på ''døden'' som står utenfor badevinduet....Og stemningen i bildet forsvinner ikke for meg ihvertfall, av å få vite noe om hvordan du har gjort det. Tvert imot så er det inspirerende....man kan jo f. eks. prøve selv, på noe som ligner....(men jeg har badevindu i 2. etg....så det blir litt vanskelig...hehe)
Hilsen Unni
Terje J.

creepy! og når du sier det er utenfor baderommet gjør ikke saken bedre.

Stilig og meget effektfullt.
Manipulasjon, portrett, abstraksjon, natur, mennesker... kjært barn osv. Er vel viktigst at det er fotografi ;)

inspirerende i alle fall.
TJ

Jan Erik E.

Dette er utrolig bra.10+.Mvh JEE
Jani F.

Hei alle sammen! Tusen takk for gode tilbakemeldinger og svar på mine spørsmål. Sit her og riktig koser meg, alltid kjekt å få lærerike kommentarer frå andre:) Etter det eg forstår så er det litt diskurs kring dette med kategorier og kanskje er dette eit meir abstrakt uttrykk. Spennende er det i alle fall og prøve seg på noko nytt som eg gjorde denne gang:) Håper dere fylgjer meg vidare og igjen; Tusen takk til dere alle.
Til Unni: Dette anbefales ikkje å prøve seg på i 2. etasje:) Kanskje like godt at du ikkje har baderomsvindauga på gateplan, så slepp du slike skumle kikkarar...
Mvh Jani...:)
Trond-Ole H.

hei!Likte dette bildet meget godt! En dyp undertone og en godt gjennomført ide!
mvh Trond-Ole
Jani F.

Hei Trond- Ole! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding- takk for titten:) Mvh Jani
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu