Jentene på bryggen
.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287369} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Liv F. D.

Hei Hilde,
flott komp, morsomt bilde av jentene på bryggen der de sitter og drømmer seg bort? Likte tripp-trapp effekten. Skikkelig koslig dette i fine farger. Likte det!
mvh
Liv '')
Brit M.

Ja, enig med Liv her, artig bilde. Veldig nasjonalromantisk både i farger og motivvalg. Skorter litt på det tekniske, men innholdet veier mye her syns jeg.

Brit
Jan-Torstein H.

Nydelig komposisjon!!! Ser ut som de tre jentene og hunden sitter og venter på noen som snart kommer i båt rundt vika, der de to fjellene møtes.(Slik jeg ser det i min fantasi) Uansett et nydelig harmoniskt og fredfullt bilde. Ser litt ut som et bilde fra 60-70 årene. Mvh Jan-Torstein. ANBEFALES AV MEG!!!
Torgeir H.

Oi, dette var fantastisk bra! Er bildet tatt med et analogt kamera? Jeg får ihvertfall den gode analoge følelsen, den som forsvinner med digitalt spør du meg. Hadde dette bildet vært ''bedre'' teknisk hadde mye av sjarmen forsvunnet for min del, det er mye mer liv i dette bildet. Fantastisk motiv og bra komposisjon, fargene er perfekte. Får den ''sommern som var'' følelse når jeg ser på det. Anbefales av meg og!

-T.H
Kjersti M.

Flott bilde modern! Liker ideen med flettene. Syns du har klart å få frem det varme gule lyset som skinner på flettene og lyser de opp så de blir en såppas stor del av bildet som de er. Liker at bildet overlater ting til fantasien. Hva eller hvem er det de venter på? Enig med Torgeir, her tjener du på at det ikke er tatt med digitalkamera.

Gleder meg til fortsettelsen! :)
Egil S.

Det må en setting til.Husk det!
Det har du fått til her.
Egil.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu