2gether
Fikk øye på dette paret som gikk tur langs golfbanen.
Liker komposisjonen og lyset med de fine skyggene. Synes det er en fin stemning.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-14 14:54:38
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-11-14 14:55:16
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287511} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Dan S.

liker det rene grafiske uttrykket v.1 fikk..liker at de bryter buen i topp da dette skaper dybde.at du har kjørt på så hardt med so/hv gjør bare bildet enda mer virkningsfullt men fortsatt enkelt på samme tid..likte bildet ditt Rune:)mvh Dan Sandmoen
Stig Børre E.

Hei Rune!
Strøken komposisjon og fine lange skygger. S-svingen er fin og trærne til høyre balanserer bildet på en god måte. Foretrekker v2.
Bra!

StigB
Yngve Sem P.

Passe nært og ettertenksomt i flott motlys. Og da tenker jeg på v2. Originalen din synes jeg er for hard. Komposisjonen er glimrende.
Jani F.

Hei Rune! Eg vil nok velje meg versjon#1, her har du klart å skape eit spanande uttrykk ut frå eit elles vanleg bilete av to mennesker som går ein tur. Eg liker også godt versjon#2, og s-svingen er nemnt. Eit godt komponert bilete og flott etterarbeid! Ja, dette var stilig Rune, liker når folk kan vere allsidig her på dotten og dette var noko nytt frå deg:)
Mvh Jani...:)
Jan-Torstein H.

Synes dette var en veldig bra komposisjon. Flott bildebehandling. Flotte kontraster, som passer utrolig fint sammen. Synes paret er riktig plassert i bildeflaten. Likte versjon 1 best. Stilig bilde. Mvh Jan-Torstein.
Tom E.

Hei Rune. Jeg liker også det grafiske uttrykket du får fram i v1.
Komposisjonen kler at det er såpass hardt - den hvite veien som slynger gjennom bildet og mennesker og skygger som siluhetter i kontrast. Syns dette fungerte godt.

Mvh TomE
Steinulf L.

Synes nok v#1 blir strukturert litt for enkelt. V#2 gir en fin høststemning.
Tove H.

Her liker jeg aller best v2. Fargeversjonen er også fin. Komposisjonen er flott - veien som svinger seg og paret flott plassert i billedflaten. Synes jeg kjenner de to, men det gjør jeg selvsagt ikke... de er mao godt gjengitt som typer. Fin stemning. Topp bilde, Rune!
Mvh Tove
Per Einar G.

Hei Rune!

Flott S komp. Syntes versjon 2 fungerer best, men 1'ern er tett opptil.

Per E.
Avsluttet .

Hei!

Dette er virkelig et fint stemningsbilde! Er enig med deg! Utsnittet fungerer veldig bra. Det er fint at du har fått med deg hele skyggen og at du tok med en del av veien øversti bildet. Svingen mot høyre og åpningen til venstre får meg til å tenke at de fortsetter å gå mot evigheten :-)
Personlig så liker jeg versjon #2 best fordi det virker mest ''reelt'' men det er jo en smakssak. Jeg liker versjon #1 også fordi det virker så uvirkelig og symbolsk. Når jeg så på versjon #1 fikk jeg idéen om at de går mot ''det hvite lyset'' hvis du skjønner :-)

Du har virkelig fått til et bilde som er stemningsfult, bra komponert og som får en til å tenke og assosiere mye.

Mvh
Carmen
Eva Marie P.

Rune, dette var virkelig et godt bilde. Så fin tekst og fint arbeide.
Jeg liker v2 best jeg..Det har vel noe med smak og behag å gjøre:O)Liker stemningen og tryggheten bildet gir. Flott!!
-epl
Tom T.

Veldig bra komposisjonen. Etter min smak synes jeg du dratt litt hardt i spakene. Severdig er det:)

TomT
Thorbjørn R.

Effekten her er velbrukt, men jeg synes den fungerer bra. Venstrefoten til personen til høyre skaper den nødvendige bevegelsen i bildet. Bra!
Rune S.

Takk til alle for hyggelige kommentarer. Flott at dere likte bildet i en eller annen versjon. Carmen - Håper de går sammen inn i evigheten og mot det hvite lyset:-) Enig med deg Thorbjørn, att den venstrefoten er bra. Selv liker jeg best den grafiske #1.

Mvh
Rune S
Wenche J.

Hei Rune
Versjon 1 er min favoritt. Her har du trukket max ut av bildet. Fantastisk stemningsfullt og mye symbolikk. Jeg henger meg på alle godordene over:):):)
Mvh Wenche
Hans-Jørgen H.

Hallo Rune!

Synes v1 i sin grafiske uttrykksform ble veldig stilig.
De to andre er og fine og spennende/uttrykksfulle.
Flott observert og foreviga dette i en god komp.
Kan assosiere endel rundt dette her....
Likte det godt!

Ha en trivelig novemberkveld i Drøbak!
Hans-Jørgen
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Wenche og Hans-Jørgen. Flott at dere likte bildet. En trivelig novemberkveld ønskes dere begge:-)

Mvh
Rune S
Jon K. L.

Dette var svært severdig. Likte så definitivt v1 best. Flott balanse i bildeflaten, nydelige skygger og silhuetter rundt det unge paret. Prikken over i'en er veien som svinger seg.

Jon K.
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Jon! Flott at du likte bildet.

Mvh
Rune S
Vidar S.

Hei Rune!

Her synes jeg du treffer best med v2 som er et flott shv bilde. Det utmerker seg med et interessant motiv, god komp, dybde og belysning.
En god reklame for den avstressende søndagsturen!

Ut på tur, aldri sur! :o) Vidar
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Vidar! Hyggelig at du likte bildet. Bildet er nesten et snapshot. Hadde ca 5 sek på å ta to bilder, hvorav det ene kunne brukes. Ut på tur, aldri sur, kunne jo vært en passende tittel:-) Ha en fin kveld!

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Syns alle 3 versjonene har noe for seg her,men velger meg selvfølgelig nr.1:-)
Liker de sterke kontrastene du har fått fram i den.
Komposisjonen er også helt topp,skyggene likeså og alle diagonalene i bildet:-)
Liker dette veldig godt.
Hilsen Tone!
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar Tone. Flott at du likte bildet.

Mvh
Rune S
ingeborg w.

Her liker jeg de harde kontrastene i v1. Gloriene deres gjør at det er greit at de ''stanger'' i bakgrunnen. S-en gjør bildet mer spennende.
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Ingeborg. Flott at du likte bildet.

Mvh
Rune S
Odd Tore S.

Jeg synes jo at v1 er ganske artig her, harde kontraster og grafisk uttrykk synes jeg kler motivet. Ganske enkelt uten en mengde distraherende detaljer, og med hodene godt definert i forhold til bakgrunnen pga gloriene.
S-formen til veien er viktig og bærende. Litt dumt at den på en måte ender opp i et stort, helt hvitt hjørne. Akkurat på det punktet er de andre versjonene bedre. Mulig at du kunne særbehandlet deler av veien slik at du beholdt den mørkere stripa i midt slik at den kunne understreke S-formen også i hjørnet.
Odd Tore
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer og gode råd Odd Tore! Flott at du likte bildet.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu