'' med ei trillebår full av gull''
Bildet inngår i albumet kunst av industri - Detaljer hente fra industrien i Rana, noen ganger manipulert og tilført noe mer..
Utstyr
  • nikon D70s
  • 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger418
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287661} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Stig Børre E.
Vet ikke hvordan du har gjort det, men liker det jeg ser. Masse detaljer og den lange fine skyggen og ''gullet'' som bærende elementer. Tøffe saker.

StigB
anne g.
tusen takk stig børre for lynkjapp kommentar! jeg sampler bilder sammen...mvh anne
anders s.
artige skygger,ser nesten ut som et utenomjordisk vesen som er ute med trillebåra si:-) alltid artig med kreative bilder mvh anders
Gunnar John C.
Dette traff i alle fall meg hjemme! Det er en arketypisk gjenkjennelighet i den duknakkede trillebårføreren, og de langstrakte formene som leder helt inn i forgrunnen gjør bildet nesten ubehagelig nærgående. Farveglimtet liggger oppi trillebåren, men lever også sitt eget liv i den abstrakte komposisjonen som dette bildet også kan sees som. Á la blyglassvindu. De speilvendte tegnene nederst ser jeg mest som en dekorativ del av komposisjonen.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Thorbjørn R.
Kreativt og flott. Fin lek med skygger og farger. Tegnene nederst i bildet får jeg lite ut av.
Tove H.
Spennende lek med skygger, linjer og farger. Gullet ser ut som bit av et glassmaleri. Velkomponert og dekorativt.
Mvh Tove
Laurberg G.
Smuk grafik og samtidig smuk kolorisme. Om det er en trillebør fuld med guld eller en rendegraver som søger efter samme er vel strengt taget ligegyldig. Hovedsagen er at skyggerne lever. At her er associationsmuligheder. mvh. lau
anne g.
tusen takk for tilbakemeldinger laurberg, tove, thorbjørn, gunnar g anders!! gunnar du har rett i at tegnene er av dekorativ karakter, samtidig som ordet netto symboliserer noe for meg): gullet er ren netto...he he, lurer ihvilken form gullet kommer. men tegnene er også der for å representere en fare/valør som jeg synes gir noe til bildet i forhold til både de mørke valører og fargene. mvh anne
Avsluttet .
Veldig spesielt:.Likte det:)
Tom E.
Vellykket lek med bilder her. Liker det harde grafiske s/hv-preget mot den varme området i gult og rødt. Litt usikker på noen områder som er svakt blå - mulig uttrykket hadde blitt enda klarere om disse også var i s/hv. Likte dette.

Mvh TomE
Erik J.
Svært vellykket kreativ vri! For meg får dette bildet en umiddelbar ''plakateffekt'', tegnene nede bidrar til det, som kan tilpasses ut fra plakatformålet. Dekorativt!
Fred S.
Tøft, og superkreativ bruk av egen , lang skygge og den gyldne ''kilen'' som du sikkert har funnet på en eller annen vegg e.l.
Skriften gir en plakateffekt, ja, som noen nevner, og uten den, eventuell med ny skrift, kunne dette bildet fungert som alt fra info om forhåpentligvis innbringende dugnad i vel-foreningen, til tøf forside på krimbok...

vh fred
Bodil Kristine F.
Utrolig originalt og kreativt. Og oppsiktsvekkende med den sparsomme mengden knallfarger mot hverandre og gråtonene. En plakateffekt ja. Og en snedig komposisjon. Kanskje ikke nødvendig å dvele ved betydningen av elementene. Bare se og hmm...føle.

Mvh Bo
anne g.
tusen takk alle som har vudert bildet mitt og ekstra takk til den (var det erik?) som gav meg en anbefaling! den varmet midt i de tette snøbygene her nord! ha en fortreffelig helg! mvh anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu