Design anno 1920
Bildet inngår i albumet Pekuliære artifakter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
anne g.
hei! flott dokument over 50-60- tallet! og idag passe gamme til å få det poetiske patina! kanskje et varmt filter hadde gitt det en enda eldre patina? mvh anne
Gunnar John C.
Sjarmerende subjekt, gammelt og med passende møkk som understreker at det er gått noen år siden dette var husets stolthet.

Jeg savner kanskje et blikkfang, ett eller annet element som gjør bildet til noe mer enn kun en artig vask? De to rosa refleksene øverst ville jeg fjernet, og så ville jeg kanskje hatt med vannlåsen nederst?

Vennlig hilsen,
Gunnar
Brit M.
Takk for kommentarer, dere! Jeg syns igrunnen fargene selv gir den rette, gamle patina til denne gamle vasken. Jeg ville dokumentere den slik den fremsto, derfor brukte jeg ikke noe filter her, Anne.
Bildet er tatt gjennom et vindu, fikk ikke med noen vannlås, Gunnar. De rosa refleksene... tenkte ikke over at det var reflekser, syns å huske at de var på veggen, det var utrolig mye rart på veggene :-)
Men hva med det tekniske? Noen tips?

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu