Når tåken letner.
Dette lyset hadde jeg bare i korte 4 minutter mens tåken letnet og solen kom frem.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288081} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Arne L.

Hei!
Kjempefint motiv og komposisjon. Jeg tror jeg ville økt kontrast og skygge ørlite grann for å få fargene litt fram der klarere luft presser seg inn fra vestre i bildet, men det er en bagatell her.
Nina E.

Nydelig motiv og fin komp. Bildet heller litt ned mot høyre, men det retter du lett opp i PS. Jeg vet ikke om økt kontrast tilfører bildet noe pos., da vil riktignok det mørke bli mørkere, men det lyse vil bli enda lysere og mer utbrent. De lyse partiene fremstår litt for lyst allerede, mens greinene helt i toppen har den beste gjengivelsen. Jeg ville enten prøvd meg forsiktig fram med shadow/highlights, der du har mulighet til å dra i kontrastene i alle nivåer, eller evt. prøvd forsiktig med burn tool på lavt nivå, f.eks. 4-5 % bare, og minimal hardhet. Ser gjerne en ny versjon lagt ut hvis du gjør en endring. Mvh Nina
Daniel N.

Generellt et vakkert bilde og komposisjon.
Det eneste jeg ville rettet på er de lyseste partiene, de er litt for lyse etter min mening, og som Arne sier, rettet det opp ørlite grann.
Med det sagt, godt jobbet!
Mvh
Daniel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu