Silent!
Utstyr
  • NikonD70s
  • 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288535} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trond-Ole H.

Kommenter bildet da!!!
Ole A. V.

I have no mouth and I must scream...

Røft, grafisk uttrykk og farger, og godt gjennomført.

Faller i smak hos meg.
Jani F.

Skremt til taushet, tipper eg... Eit sterkt bilete som fortel ei historie- liker det. Effekten med det som for meg ser ut som lag på lag og riftene i papiret, samt bruken av farger styrker budskapet ditt, syns eg. Eit spanande og kreativt bilete. Mvh Jani....:)
Trond-Ole H.

takker for kommentarene:-)
Rune S.

Meget sterkt bilde fullt av undertrykkelse og misshandel. Kreativt og flott utført med fine effekter.

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Et flott horror bilde her,Trond-Ole.

Morsomt utført.

Hallo fra Eivind.
Roar K.

Som nevnt av flere så sier bildet noe om mishandling og skremt til taushet.
En absolutt vellykket manipulasjon. Et bilde som uttrykker noe - forteller en historie.
Men jeg savnet en avsluttende linje rundt bildet da det gror sammen med sort bakgrunn. Forsøkte meg fram med grå og hvit linje på fullskjerm mot sort og kom til at hvit var den som fikk bildet best fram her. Ta en titt sjøl.
Hvis du ser fordelen ved det slik jeg og flere med meg har funnet ut så lag
linja ved hjelp av Canvas size som en del av bildet ved å legge til noen piksler. Det får ofte bildet bedre fram og gir mer dybdefølelse.

Forøvrig måtte jeg ned i 75% på skjermen for å få bildet i hel bit. Vi nordmenn er bortskjemt og særlig vi som driver med bilder og vi har råd til det så vi har store widescreenskjermer med stor oppløsning. Men sannheten er at minst 50% fortsatt sitter på 1024x768. Jeg har kun en 17 tommers med 1024x768 her jeg sitter i Goa i India hvor jeg tilbringer vinteren av helsemessige årsaker, men skal se meg om etter noe bedre her borte. Kanskje en ide' å ta med seg hvis man vil på internationale sider at i USA lever fortsatt mange i 800x600 tia.

Roar
Trond-Ole H.

takk for gode kommentarer:-)
Jon K. L.

Spennende og kreativt. Utviskingen av munnen har fin symbolikk. Eneste jeg reagerer negativt på er øvre kant av bildet. Kanskje du burde ha kuttet bort en tynn stripe øverst, eller hatt en ramme runst bildet i en kontrastfarge?

Jon K.
Trygve K.

Det er imponerende å se ditt sterke uttrykk; dette bildet er nok et eksempel på det! Ønsker deg mye kreativitet idet nye året!

:> T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu