Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jon K. L.
Tja, jeg vet ikke helt om dette er så vellykket. Forgrunnen er så uskarp at det rett og slett er ubehagelig å se på. Selv om det er meningen at den skal være uskarp synes jeg ikke det fungerer helt, - blir vel for dominerende + at spissen (på taket i stråhytta?) er for midtplassert. Tror rett og slett jeg ville skjært bort hele forgrunnen og laget et avlangt stilig bilde av den øverste fjerdedelen istedet. Skal ikke se bort fra at det vil fungere bra:)

Jon K.
Håvard S.
God ettermiddag Stig Børre!
Er nok litt enig i JKL sine betrakninger om at forgrunnen er litt for dominerende, men fullt så drastiske tiltak som han nevner er ikke nødvendig for min del:) For min del hadde det holdt med en kutt nederst slik at det vi ser av havet gjennom stråene blir borte. Tror kanskje utsnittet også hadde blitt bedre da. Men spennende bilde som vanlig og en interessant plassering av personen.

Mvh. HåvardS
Ivar B.
Fin skildring dette Stig Børre. Jeg liker forgrunnen jeg, kanskje fordi den minner om fjell :-) Et kutt vil etter min mening gi enda mer dominerende forgrunn i mine øyne, så utsnittet må du beholde. friskt og sommerlig. Mvh ivar.
Per Einar G.
God kveld!

De uskarpe og heller ubehagelige for øyne stråhytter leder synet øyeblikkelig bort til den behagelige flytemadrassen med godt fokus ;-)

Her tenker jeg du kan clone bort stråelementer med hard hånd!

mvh

Per E.
S. N.
Går ut fra at du prøver få til et eller annet med form her, med den nesten symmetriske forgrunnen og det flytende bak - men synes ikke det ble helt vellykket. Det skarpe lyset ødelegger noe både på dama og på forgrunnen - synes de yse og blurry flekkene i stråtakene distraherer. Tror det hadde blitt bedre med lavere sol og mer eller mindre blender (enten skarpt eller mer blurry). Å klone bort stråtakene synes jeg ikke er noen god ide -da sitter du igjen med en passe utbrent flytemadrass. Bedre lykke neste gang, er et bedre prinsipp, spør du meg ;) Silje
Stig Børre E.
Takk for kommentarer.
Jeg har hatt dette bildet på disken en stund, har blitt glad i det etterhvert.
Det er helt klart noe som skurrer her - men i mitt hode er det greit (skurrer hele tiden der...) :-)

Takk igjen for ærlige og konstruktive tilbakemeldinger.

StigB
Avsluttet .
Jeg synes selve flateinndelingen, geometrien og ikke minst plasseringen av den gule fargeklatten der oppe til høyre er nydelig. Men samtidig er jeg enig med dem som mener at forgrunnen blir for dominerende når den er så ute av fokus som her. Jeg tror bildet hadde bedret seg betraktelig dersom dybdeskarpheten hadde vært en god dose større - hvor også forgrunnen var mere i fokus.
Jan Erik E.
Litt snikfotografering...hehe.Nei det er nevnt det her med forgrunnen.Mvh JEE
Tove H.
Dette var et vanskelig bilde å kommentere. Førsteinntrykket var at det virket noe mislykket pga uskarpheten på stråhyttene (ubehagelig å se på) og det skarpe lyset. Har gått tilbake og sett på det flere ganger og det er et bilde som kommer seg for hver gang. Synes etterhvert stråhyttene har en litt spennende utstråling som balanserer det skarpe lyset og resten av bildet. Helt topp er det ikke, men det er noe med det!
Mvh Tove
Lars-Anders M.
Jeg skjønner ikke valget av dybdeskaphet. Den er helt håpløs for etter min mening.
Avsluttet .
Forgrunnen tar kanskje litt for mye av bildet? Det uskarpe er det første øynene faller på, noe som ikke gir et supert førsteinntrykk.

Men, det er vel viktigst om du er glad i bildet. :) Det er en god ting.

Mvh. Andrea
anders s.
syntes dette ble bra jeg, her får jeg sommerstemning med stor S:-) mulig jeg ville ha kutta vekk bittelit av forgunnen,men jeg er jammen meg ikke helt sikker.
kreativt og annerledes bilde. mvh anders
Stig Børre E.
Takk for nye kommentarer/flengende kritikk... :-)
Ser at det er overvekt på ''Hva er dette?'' - greit nok, jeg liker det fortsatt. Den store kommersielle appellen mangler, det har jeg skjønt...

Setter uansett stor pris på usminket kritikk - takk :-)

StigB
Lars-Anders M.
Ja det ligger under bildekritikken, og da blir det slik. Men bra att du tørr litt annerledes. Ellers vore det ikke så intressant.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu