Bildet inngår i albumet Antarktis, Syd-Georgia og Falklandsøyene -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288911} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
S. N.
Snertent med to synkrone i bunn og en som snerter i topp :) Et bevis på selv fugl, hav og solnedgang ikke er en oppbrukt sjanger. Forøvrig bra gjengivelse av fargene, og jeg liker at du har fått med det blå i toppen som ''lukker'' bildet. Flateinndelinga funker, den også. Har ikke så mye mer å si enn at dette var knall. Silje
Espen B.
Flott og annerledes dette. Jeg synes imidlertid den uskarpe fuglen oppe forstyrrer en del. Men du kan jo ikke fjærne den heller...Er det lirer?

mvh Espen
Atle Q.
Hei Ketil.
Du er tilbake fra Falklandsøyene / Sør Georgia ser jeg.... Gleder meg veldig til å se flere smakebiter.
Ett flott bilde, med delikat lys på havflaten og himmelen. Fuglene, albatross eller petreller (?) lager et en en fin <.
mvh Atle
Svend Wiig L.
Hei Ketil!

Knakende godt igjen dette i sin enkelhet der bilde bades i noen flotte naturtroe fargekontraster mellom varme og kalde toner! (Rødt/gult-Blått!)

Albatross (??) som alle er på vei ut av bildet, dog i hver sin retning, balanserer billedflaten. Det at den ''ensomme'' er uskarp og kuttet gir det et ekstra ''løft''!

For å få et enda bedre balansert bilde, hadde kanskje ønsket den ''ensomme'' enda lenger til venstre i bilde, der de hver for seg ''drar'' billedkantene ut i hver sin side/retning og høyde.. hvis du forsto....!!???

Falklandsøyene!!??

Mvh Svend

Ivar B.
Hei! Ser ut som om du har hatt en flott tur og sikkert mange mektige opplevelser. Et lekkert bilde. delikate farger og fin kontrast mellom varme og kalde toner. Synes elementene balanserer bildet godt siden den uskarpe drar i motsatt rettning. Bra! Mvh Ivar.
Erik J.
Fin flater og stille sus fra fuglene. Dekorativt i all sin enkelhet. Fuglen oppe er viktig i min opplevelse av bildet.
Svein B.
Lekert og stemningsfullt dette Ketil. Støtter Ivar B i hans kommentar fullt ut, men jeg sitter og lurer på om en liten beskjæring nederst kanskje ville gjort seg?

Mvh
Svein B
Kjell G.
Kreativt, kunstnerisk og elegant gjennomført!

Balansen i bildet er også flott; ikke minst ved kryssende diagonaler i forlengelsen av vingene, skarpt som balanserer uskarpt, og den midtstilte horisonten som holder likevekten i bildet.

Følgelig er jeg ikke tilhenger av noen alternativ beskjæring.

mvh kjellg

Kristin S.
Et stilig og annerledes fuglebilde. Bra komposisjon. Enig med EJ, fuglen oppe gjør mye for bildet. Flotte farger. Likte dette:)

Mvh Kristin
Nina S.
Lekkert med to synkronflygere i bunn. Lekkert med skyggen av fugl i topp.
Tror bildet hadde fungert uten toppfuglen også.
Duse 1000 og en natt-farger i bildet, fin himmel. lekker hvit midtstripe i horisonten.
Mvh Nina
Ketil K.
Hjertelig takk for kommentarene. Spørsmålet om bildet hadde funket uten fuglen i toppen? For min egen del ble det et bedre bilde med den øverste også med. Min begrunnelse for det er at forlengelsene av diagonalene fuglene indikerer, slik Kjell er inne på, gir en forsterket romfølelse i bildet. En beskjæring i bunnen ville etter min mening også fort svekke følelsen av å kunne se innover i bildet. For meg er ellers den lyse solstripen i horisonten også avgjørende. Ellers oppleves det for meg som at uten fuglene (petreller) ville bildet blitt fullstendig flatt.
anders s.
er helt enig med deg ketil om at den øverste fuglen må med,bildet ble mye mer spennende med den øverste fuglen. flott bilde
mvh anders
Kjell Sigurd S.
For noen flotte farger! Regner med at du har dratt litt i spakene her. Komposisjonen synes jeg, etter å ha betraktet det noen ganger, fungerer godt. Den uskarpe fremre fuglen tilfører dybde i bildet som gjør det anderledes og interessant. Fin plassering av elementene. Litt mye reflekser i sjøen skaper noe uro for blikket.

Kjell S
Tom E.
En fryd for øyet.Ville nok ikke tatt vekk den øverste fuglen.
mvh
Tom Elton
Edmund M.
Et iøynefallende bildesom tiltrekker seg min oppmerksomhet. De diagonale fuglevingene skaper en veldig flott komposisjon. Dette, sammen med det fine lyset, gir meg en slag sydhavsstemning. En liten ting skurrer i mine øyne: Ingenting av de gulgrønne fargene på himmelen/skyene reflekteres i vannet, noe som ville ha vært naturlig. Uansett så er dette
et bilde jeg nyter å betrakte.

E.M.
Yngve Sem P.
Først og fremst synes jeg dette er svalt og meditativt. Jeg trives også godt med den uskarpe fuglen som tilfører gode linjer i bildet, men hadde den flydd mot høyre, og skapt en symmetri med de to andre, hadde det vært perfekt i mine øyne, på tross av en da betydelig tyngde mot høyre.
Takket være det blå øverst på himmelen, får du rammet inn bildet godt med havet. Uten det ville det blitt svært så ordinært. Nå blir det alt annet enn det.
Meget bra.
Thorbjørn R.
Ja, mange flotte elementer her. Fin formasjonsflygning av petrellene nederst.
Pål E.
Hei Ketil,

Liker dette bildet umiddelbart. Sterke farger i velkjent havlandskap, der fuglene løfter bildet til noe mer. Flott hvordan du lar petrellen opp bryte med den behagelige formasjonsflyvningen til de to nede. Herved utfordrer du forventningene til bildet, slik også harmonien totalt sett blir utfordret. Ser nok at du har strukket bildet litt i bunnen, men det har til gjengjeld tilført en balanse og dybde i det bestandig vanskelige høydeformatet (noe fuglen oppe også understreker). Gleder meg til flere bilder fra siste tur

hilsener fra Pål
Gunnar N.
Flott bilde. Dersom dette bildet trenger noe mer synes jeg ikke at den uskarpe fuglen i toppen av bildet tilfører noe positivt mer - om du skjønner hva jeg mener. Synes at den forstyrrer mer enn tilfører noe. Enig at en tredje fugl med fordel kan skape dybde / perspektiv, men da kanskje litt
annerledes plassert. Bortsett fra akkurat det synes jeg bildet er glimrende.

mvh Gunnar
Odd Tore S.
Synkronflyvere - to i fase, den tredje tilsynelatende i motfase. Men bare tilsynelatende, antar at den flyver vekk, og da er den også i fase.
Bildet holder vanlig og delikat standard, med fuglen i topp som det som hever det fra enda et skarpt og vel utført, men likevel litt ordinært flyvebilde.
Odd Tore
Knut Børge S.
Hei Ketil!

Et malerisk og vakkert naturfoto, deilige fargetoner og fin stemning. Lekkert utført!

mvh KBS
Carsten A.
Fint med farger og stemning, for meg hadde det likevel vært bedre uten den uskarpe halve fuglen i overkant og med en viss beskjæring nedenfra.

MVH CA
Tor Olav O.
Liker dette godt, Ketil. God skaphet og fin tone. Jeg skulle gjerne hatt med resten av den uskarpe fuglen i bildet. mvh Tor Olav
Gro K.
FLOTT, KETIL.
Ser vi har jobbet med nøyaktig det samme, fugler mot den bakgrunnen. Du har lykkes, jeg ikke.
Ingen grunn til å dra i spakene her. Fargene var som her.
IKKE FINN PÅ Å FJERNE FUGLEN ØVERST. Den ''gjør'' bildet. Utrolig heldig med de to i synkronflyving over vannflaten.
Hilsen Gro.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu