Bak sky
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon EF-S 17-85mm 4-5,6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289031} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Edmund M.
Et spennende bilde som appellerer til fantasien! Flott motivbehandling med det spenningsskapende lyset. Bildet er lagt i en dyster blågrønn tone, men ikke mer
enn at vi får frem en slags hudtone. Bevegelsesuskarpheten i kjolen gir bildet ekstra
dynamikk. Utrykksfull modell! Dette er bra!

E.M.
Sigbjørn L.
Takker! Her er et bilde til i samme serien http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=346539
Mari W.
Dette var også flott, men her heller jeg også litt på et kutt - denne gangen av toppen ;) Vet ikke helt, men jeg synes liksom også her at det blir for mørkt i ansiktet og hånden. Fortsett slik du :)
Gunnar John C.
Joda, det er en stemning her også. Men når jeg ser dette opp mot ditt bilde ''Svinge i luften'', synes jeg nok at det andre er flere strå hvassere.

Her synes jeg du har for lite luft rundt modellen, og hun blir for plasskrevende og overtydelig - i forhold til den litt vage stemningen jeg tar meg friheten å tro at du er ute etter å skape. Jeg synes også hånden blir for dominerende og mørk, og jeg har vanskeligere for å forstå den. Vinker hun? Famler hun etter noe?

Vennlig hilsen,
Gunnar
Sigbjørn L.
Takker for svar! Ja kanskje det skulle være noe mer plass rundt modellen, ser at foten har litt for liten plass ned til kanten av bildet. I mine øyne er det bra at du ikke helt får tak på hånden, vinker hun, famler hun? Det var i den retningen jeg ville med bildet, lage noe litt utydelig og litt mystisk. Men jeg kan prøve meg på annen versjon av bildet hvor det er litt mer luft rundt modellen og ansiktet og hånden er lysere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu