Svinge i luften
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon EF-S 17-85mm 4-5,6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289055} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Gunnar John C.
Fint, kjølig lys, og en ganske slående forenkling av motivet med den duse stoffligheten du har fått til. For meg fremhever det blikket hennes, og hånden med de tre fremstrakte fingrene. Fruktbart gåtefullt. ''Svinge i luften'' - min assosiasjon går kanskje like gjerne til et undervannslandskap?

Vennlig hilsen,
Gunnar
Sigbjørn L.
Jepp det har du rett i. Ville ha frem en litt små ekkel følelse i bildet, derfor de i fargene.
Mari W.
Dette var fint, flotte farger. Hva er denne teksturen du har lagt over? Liker uttrykket hennes veldig godt. Tror rett og slett jeg ville kuttet vekk bunnen, opp til hoftene, da jeg snes det svarte i benet tar for mye oppmerksomhet og lager et slags ''hull'' i bildet. Spennende:)
Sigbjørn L.
Bortsett fra dratt litt i fargespakene i Photshop er alt gjort i studio. Teksturen er en stor duk, sånn man foreksemplel bruker for og forhindre at sand eller grus blir vasket bort. Har brukt studiolys og det blå lyset er naturlig lys. Jeg synes ikke beina gjør bildet for tungt i bunn. Men jeg kan lage en annen versjon og se hvordan det blir.
Bodil Kristine F.
Spesielt og spennende visuelt uttrykk. Noe foregår, man vet ikke hva. Her er rom for tolkninger. Fargetonene og strukturen i overflaten skaper skille mellom betrakter og modell og bidrar til avtand og fremmedfølelse. Avstand så vel i rom som i tid? Synes den hvite kjolen har noe gammeldags over seg. Er usikker på de mørke strømpene. Disharmoni med et øvrige ja, men samtidig litt befriende kontrast. Høyre del av bildet med blåtoner er topp. Noe mindre beistring fra min side derimot over grønntonene til venstre. Uansett annerledes og interessant.

Mvh Bo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu