Barokk tangvase
Dette er en betongdrager som har ligget i sjøen i mange år, og som ble heist på land da en molo skulle utvides. Den var helt bevokst med sjøvekster. Jeg skyndte meg å ta en serie bilder mens tangen ennå var våt og frisk, og kalte serien ''Drapert betong''. Nå vet jeg ikke om det passer så godt lenger. Jeg synes det er en slags barokk stil over ''draperiene'', nesten up-to-date, og ønsker at tittelen skal gjenspeile akkurat dette. Tar gjerne i mot forslag til tittel.
Bildet inngår i albumet Flora - Blomster, planter, busker, trær
Utstyr
  • Pentax MV1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger244
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Trygve J.
Likte fargene i bildet,samt den diagonale linjen.Kunne kanskje senket lyset litt samt litt mer kontrast,men det er en farlig vei å ta for langt så kanskje du har reservert deg mot det:)
Nina C. K.
Takk for kommentaren din, Trygve. Jeg er helt innforstått med ankepunktene dine, og hadde allerede senket lyset og øket kontrasten noe før jeg la ut bildet på nettet. Som du sier, så er det en hårfin balanse før det hele bikker over og blir unaturlig.
Avsluttet .
Flotte detaljer du har fanget her Nina.
Fine farger og mønstre.
Liker sånne bilder jeg:-)
Hilsen Tone!
anne g.
hei nina! spennende detalj som får tankene på gli.minner om de store vevde veggetepper fra 70-eller 80-tallet! vi har en i vår kino! veldig teppe-og tekstil-aktig. fin ned på siden , litt for lys oppå. mvh anne
Nina C. K.
Takk til dere begge, Tone og Anne. Det var morsomt å høre at bildet minner om veggteppene fra 70- eller 80-tallet. Jeg var helt hektet på billedvev en periode på midten av 70-tallet, og har faktisk vevd to-tre bilder for egen hånd. På bordvev. Hadde en stor oppstadvev stående ubrukt med 10 meter renning i omtrent 20 år før jeg innså min egen begrensning og ga den bort. Ja, tangen er litt for lys oppå, men hvem tenkte vel på det akkurat der og da? Jeg var mest opptatt av komposisjon og utsnitt. Vet ikke om det hadde hjulpet å ha lyssetting i bakhodet heller.
Odd Tore S.
Jeg må innrømme at jeg ikke synes dette er særlig delikat, men det er ikke en innvending mot bildet.
Bra farger og utsnitt, stemmer på denne skjermen i forhold til mitt indre bilde av tang.
Om det er barokk vet jeg ikke, ikke akkurat det jeg forbinder med barokken, men det er først og fremst musikk, søyler og pompøse klær. Tangdraperier passer nok bedre for meg.
Odd Tore
Tove H.
Ser ut som silke med frynser og dusker/pomponger! Sølv, gull og de vakreste farger! Ja, hva kan ikke havet frambringe av skatter! Et dekorativt og flott bilde!
Mvh Tove
Torgrim L.
Hei! Vakre farger i tang og tare. Mange detaljer og kraftige farger forbinder jeg med barokken og det er det jo her også!
mvh Torgrim
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu