The Wheel
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen A. I.
Filmatisk følelse, i dobbel forstand. Flott sepiaeffekt og grufult god komp. Jeg liker dette, flott fremførelse av nesten litt texasfeeling

mvh Espen
Odd Tore S.
Et dykk til i gamle arkiver?
Uansett, stemingen er fin, motivet er verdt å ta vare på, og er utført på en mer, skal vi si, dynamisk og inspirert måte enn det fleste opptak av denne typen motiver. Liker vinkligen du har valgt og den litt trøstesløse stemningen med våt snø og bakgrunn som definerer miljøet.
Jeg trenger nok ikke dra til Texas for å kjenne igjen denne typen motiver, men her i distriktet har bøndene blitt alt for flinke til å rydde. Trist for fotografer, men sikkert bra for ensidige miljøvernere.
Odd Tore
Erik J.
Takk for kommentarer! Det er riktig Odd Tore at dette er et dykk, du avslørte det vel basert på din imponerende kunnskap om ulike vogner og kjøretøyer- men generelt har jeg også tatt et lite dykk i gamle teknikker, slik at du ikke skal ta for gitt at bildene mine er gamle selv om de kan se slik ut...
Svend Wiig L.
Hei Erik!

Et nostalgisk vrak i et naturskjønt område!?
Det at den gamle vogna tar det meste av oppmerksomheten er i mine øyne hovedpoenget der den også ''tar litt'' av himmelen.
Bruntoning og kornighet forsterker budskapet om en svunnen tid, det passet inn!

Lærer litt selv av dine eksprimenter!

Mvh Svend

Stig Børre E.
Røft og tiltalende uttrykk.
Syns utsnittet er litt for brutalt- ville rygget en meter.

StigB
John Einar L.
Er det filmkorn eller PS effekt?
Erik J.
John Einar: dette er filmkorn, Tri-X og Rodinal. Det er sikkert mulig å finne PS filtre som gir samme effekt, men for meg blir det litt juks.
John Einar L.
Helt enig. Av og til vanskelig å se forskjellen på en dataskjerm med dottenkomprimerte jopppeggs. Jeg kan tenke meg at dette bildet, analogt fremkalt i stort format, vil være et fantastisk skue.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu