I mitt innerste...
Fyrste gong eg prøver meg på sjølvportrett og det føles litt rart på ein måte....;)
Bildet inngår i albumet Mine sjølvportrett -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-27 09:57:22
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Sigma ex multi-coated uv 62 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289617} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Terje J.

trenger ikke å føle noe rart her. du er godt gjemt bak et kledelig slør i bildet. Meget stilig.

TJ
Reidulv L.

Dette likte eg! Eit bilde som er noe meir enn ei avbilding av eit ansikt. God komposisjon/plassering og bruk av det negative rom.
Mvh. Reidulv
Jani F.

Hei Terje og Reidulv! Tusen takk for rask og hyggelig tilbakemelding:) Var litt spent på dette, føles litt personlig sidan eg ikkje har gjort dette før. Mvh Jani...:)
Jan-Torstein H.

Flott uttrykk i øynene!!! Enkelt og fint ansiktsportrett perfekt plassert i bildeflaten. ( Men tankene mine får du aldri) tenker jeg når jeg ser det tankefulle uttrykket. Fint med det litt uskarpe ansiktet, som kommer veldig tydelig fram pga den mørke bakgrunnen. Flott selvportrett dette her!!! Mvh Jan-Torstein.
Fred S.

Bra dette, slik ansiktet ''løfter'' seg fra den mørke bakgrunnen. Likevel må jeg si at PS-effekten som jeg tror du har brukt ikke er helt heldig, får litt maske-følelse av den. Sikker på at dette hadde blitt enda mye bedre uten noen som helst PS-effekter.

vh fred
Dan S.

har selv sittet å mukka med selvportrett og ble aldri fornøyd:)det er noe med at en blir ekstra kritisk når det er en selv man har tatt bilde av..syns du har kommet svært godt ut av det,ser faktisk ut som en lekker kritt-tegning:)mvh Dan Sandmoen
Jani F.

Fyrst vil eg seie tusen tusen takk for gode og fyldige kommentarer- veldig bra!
Enig med deg Jan-Torstein at det passer med; men tankene mine får du aldri..;) Eg skjønar godt at du får litt maskefølelse av dette Fred:) Har vore så vågal at eg har lagt ut orginalen, så kan du dømme sjølv. Trur kanskje eg hadde bruk for effektene mine;)
Ja, det er sant at ein blir litt kritisk Dan, men også deilig befriende når ein fyrst har våga seg ut i det;) Kritt- tegning passa fint, liker det.
Kommenter gjerne orginalen også. Ha ein fin dag!
Mvh Jani...:)
Jan Erik E.

Veldig bra og v1 absolutt det beste.Mvh JEE
Jani F.

Tusen takk for kommentaren Jan Erik. Er heilt einig med deg! Orginalversjonen la eg kun ut for moro skuld. Mvh Jani...:)
Rune S.

Flott portrett der jeg liker #1 best. Enig i at det er et flott og tankefullt uttrykk i øynene. Får meg til å tenke på persona og personlighet. Så maske er kanskje ikke så dumt. Bra jobba!

Mvh
Rune S
Asgeir S.

Så flott Jani... Jeg omdøper bildet for meg selv til ''Hva tenker du på Jani....'' Liker V1 selvsagt best og synes du har gjort en god jobb i PS. ...og øynene ...er nok det som gir bildet mest. Plasseringen er bra.. hodet litt på skakke.

Asgeir
Liv F. D.

Hei Jani,
jeg synes du har gjort et fint selvportrett her. Likte best #1.
mvh
Liv '')
Jani F.

Tusen takk for hyggelige kommentarer Rune, Asgeir og Liv!
Til Asgeir: Kva eg tenkjer på?..Tja...;)

Ein fin kveld til dere alle! Mvh Jani............................................:)
Tove H.

Flott, tankefullt portrett - liker best v1!
Mvh Tove
Ioannis L.

Et tolkningsdypt og utrykksfult bilde!
Synes ikke det tekniske spiller så stor rolle siden stemningen er så sterk.
Likte det!
Sveinung J.

Meget stilig dette! Flott uttrykk, flott komp #1
s.j.
Avsluttet .

Hei Jani.
Et flott eksperimentelt bilde. V1 toppers.

Minner litt om en Saudi-Arabisk kvinne som ser opp mot frigjøring.

Hallo fra Eivind.
Jani F.

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger alle sammen!
Liker at eg har klart å formidla ein stemning i bildet. Tankefullt og uttrykksfullt er vel det som går igjen her og det kan eg godt like;)
Frigjøring kan eg vere med på Eivind, men så langt borte som Saudi-Arabia?:):)
Er glad du syns at stemninga overgår det reint tekniske Ioannis. Portrettet er teke med håndholdt kamera utan blitz så derfor blei det som det blei...
Mvh Jani....:)
Eva Marie P.

Dette er knallstilig Jani. Kjempebra arbeid du har lagt ned her.
eg slenger meg med dei andre. Supert dette.
-epl
Jani F.

Hei Eva! Tusen takk for den fine kommentaren:) Vart i grunn fornøgd med uttrykket/stemninga i versjon#1 sjølv, og selvfølgelig ekstra kjekt at det også fell i smak hjå andre;)
HA EI GOD HELG ALLE SAMMEN! Mvh Jani....:)
Stig Børre E.

Hvordan du har kommet frem til sluttresultatet er for meg revnende likegyldig. Dette ble bra! Hodet som svever i mørket. Fint snitt.

God helg!

StigB
Tom E.

Blikket og ansiktsuttrykket du har fått fram her er svært bra. Eller rettere sagt, blikket her utrolig bra! Du kunne dekket over alt unntatt øynene og likevel hatt et meget godt bilde. Det er noe Ingrid Bergmannsk over det. Selv om effekten du har brukt ser noe kunstig ut når du ser den isolert, syns jeg likevel den er med på å forsterke det tankefulle utrykket her. Ville kanskje dempet noen grå områder nederst for å rendyrke ansiktet som stiger opp fra mørket.

Mvh TomE
Morten L.

Enkelt bilde med bruk av enkle filtere i PS som jeg vanligvis ikke er noe fan av, men som de sier på rimi eller rema eller hva det nå er...det enkle er ofte det beste...Og jeg digger resultatet:)
Det meste er sagt her allerede, men vil bare føye til at jeg synes du har fått frem noe veldig bra her som jeg ikke blir lei av å se på!

hilsen
Morten
Jani F.

Hei Stig Børre, Tom og Morten! Tusen takk for gode tilbakemeldinger og tips som eg vil ta med meg vidare. Det set eg stor pris på:)
Mvh Jani.....:)
Jon K. L.

Jeg skjønner hvorfor dette bildet har fått så mange kommentarer, - det er jo helt fantastisk og samtidig enkelt. Sjarmerende uskarphet.

Jon K.
Marcus B.

Kul att du visade hur bilden såg ut från början. Nu förstår man att du kan dina grejer och är duktig på att förstärka en känsla i en bild genom att framhäva just det som gör bilden speciell. Du har sparat precis lagom mycket i bilden och jag gillar att det är så mycket svart runt ansiktet.

Jättebra Jani!
Mvh
/Marcus
Jani F.

Tusen takk for fine kommentarer Jon og Marcus- det set eg stor pris på!!!
At du Jon finn uskarpheten i bildet sjarmerande er ekstra kjekt, då eg sjølv var usikker på om dette ville trekke ned inntrykket.
Til Marcus: Vart veldig glad for kommentaren din;) Kjekt at du likte at eg la ut orginalversjonen, var litt usikker på om det ville øydelegge stemninga eg ville formidle når eg la den ut...
Mvh Jani.......................:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu