V olvo
En bil i en gate
Liker fokusen
Utstyr
  • canon 5D
  • 28mm
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289861} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Atle J. G.

Uvanlig fokus her. Ser ut som du har brukt lensbaby her, eller T/S?
Eller det er noe virkelig rart med sensoren din. Fokusplanet er nemlig ikke rett. Lyktestolpen til høyere er skarp, mens bilen på andre siden av veien som er på lik avstand er veldig uskarp.
Jeg liker bildet, men skjønner ikke hvordan den har blitt sånn... og det liker jeg ikke :-) Forklar please?
Mvh AJG
Yngve Sem P.

Det finnes selvsagt flere måter denne ufokusen kan ha skjedd på, men tipper den i hvert fall er helt bevisst :). Jeg avventer også svar.
Resultatet er det som teller, og for meg funker det ikke noe særlig. Skjønner ikke helt hvor du vil, annet enn å prøve ut en effekt.
Øyvind O.

Hei. Har brukt en tilt-shift linse som vrenger fokusen. Synes at det ofte gir en morsom effekt. noe uvanlig til virkeligheten eller noe sånt. Fokusen var altså helt bevist. Effekten blir bare da at det er et uvanlig bilde som jeg finner interessant..

Mvh Øyvind
Jon K. L.

Veldig artig effekt med den fokusen, og koselig bilde av en '75-modell 242 eller 244 som hadde en spennende plassering i kanten.

Jon K.
Ivar G.

Morsomt og stemningsfullt! :)
Atle J. G.

Takk for foklaring. Kjennte ikke til en 28mm TS som passer 5d. Russisk merke kanskje?
Mvh AJG
Tommy S.

Heisann
Stilig bilde!!
Den spesielle fokusen gir en spennende effekt.

Tommy S
Andre V.

Woopah! Dette var jo fett mr Opshaug. Tilt shiften til canon gjør susen den vettu. Du burde prøve de nye til ''Lensbaby''...

Andre
Anders S.

Likte dette bildet godt. Gir meg assosiasjoner til Hollywood (lyset) og Postman Pat (dukkefilm). Aner ikke hvorfor, men kanskje noe med fokusen (som flere allerede har nevnt). Morsomt effekt i hvert fall :)

Nå kom jeg forresten på hvorfor jeg tenker på dukkefilm. Siden fokusen ikke er ''rett'' kan det minne om scener der bakgrunnen er en backdrop med et bilde som er ute av fokus, og at bilen står foran dette bilde igjen. Litt vanskelig å forklare, men det er i hvert fall en unaturlig ''look''.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu