Skarv fra Syd-Georgia
En særskilt skarveart som ligner mye på 3 andre skarvearter, Falkland-skarven (Keiserskarv), Antarktis-skarven og Kongeskarven (Beagle-kanalen). En meget tillitsfull fugl, opptaket er gjort på ca. 2,5 meters hold, hvor fotografens nærvær ikke lot til å affisere fuglen overhodet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger795
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Vegard L.

Artig kar dette. Flott positur, fine naturlige farger. Intet å utsette på dette.
Vegard
Kjell F.

Måtte trekke på smilebåndet da jeg så denne karen. Er det en som barsker seg for damene, eller er det en som hutrer etter morgenbadet. Godt fanget.
Mvh Kjell
anders s.

himmel og hav for en tøff fugl:-) artig at han var så tam,det er jo ikke så typisk for den skarven vi har hjemme. flott bilde mvh anders
Laurberg G.

En spøjs skarv. :-) Fint at den er så uberørt af fotografens nærvær. Den poserer jo ligefrem. mvh.lau
Frode F.

Snodig føvvel, artig positur.

Godt lys, men jeg lurer på hvor øynene dens er... Det mørke feltet i det blå er vel øynene, er det ikke litt uskarpt der?

Godt bilde uansett :)

FF

Carsten A.

FF. Den såkalt ''blåøyde'' skarven er ikke blåøyd, men den har en tydelig blå øyenring. Søk f.eks. med Google og ''south georgia shag'' som søkestreng om du vil vite mer om denne arten.

MVH CA
Atle Q.

Se her ja...skulle gjerne vært med på denne turen ser jeg...
Fint portrett. Flotte farger i hodet. Borterste vingen kunne hatt ennå mer bevegelsesuskarphet eller vært helt skarp... nå ble det noe midt imellom.
mvh Atle
Ketil K.

Pluss her for positur, og ikke minst de digre svømmeføttene som sammen bidrar til å gjøre dette til et severdig bilde. Lysforholdene var ikke alltid så gode, så der og på forholdet skarphet/bevegelsesuskarphet er det jo noe å gå på. Du kunne muligens tatt med litt mer omgivelser. Kan absolutt anbefale natur- og fotointeresserte denne turen, CO2 forbruk eller ikke.
Gro K.

LEKKER. Men enig med det Ketil sier om vingen. Den kunne med hell vært litt mere uskarp (eller skarp). Men med ting som skjer så fort, og som sjelden gjentar seg når man ønsker det, er det ikke lett å være helt forberedt. Men bildet er FLOTT som det er.
Hilsen Gro.
Gro K.

LEKKER. Men enig med det Ketil sier om vingen. Den kunne med hell vært litt mere uskarp (eller skarp). Men med ting som skjer så fort, og som sjelden gjentar seg når man ønsker det, er det ikke lett å være helt forberedt. Men bildet er FLOTT som det er.
Hilsen Gro.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu