Jenter og sprit, julekos for viderekommende.
Jenter og sprit, julekos for viderekommende.

Nå som det nærmer seg jul er det viktig å peke på hva det hele dreier seg om; jenter og sprit. Jeg håper julenissen har riktig adresse til avleveringen av julesnadder, tragisk om slikt godteri skulle havne i urette hender.
Jeg ønsker alle gode fotovenner en velsignet inntreden i advent, håper fredagens bildet fester fokus for deg. Trekk pusten dypt og gjør deg klar til århundrets største kjøpsfest, glem alt pratet om miljø, det er jo bare jul en gang i året.

Bildet består av litt vridd flaskefôr i hyllene på den lokale vinsjappa. Stedet er en fabrikkruin ikke langt fra Trevelez i Alpujarra, tatt i februar, kaldt og j…. Damene fant jeg i et butikkvindu, colagubben sitter fast i gågata her og synger felis navidad. Jeg lurer på hvor det har blitt av nissen, den norske, den ekte?
Et bilde blott til lyst, eller hva? Kommentarer mottaes med takk.
Det kommer mer julegodt neste fredag til samme tid og sted.
Gode tanker fra
:)Gorm
fuktig
Bildet inngår i albumet visualiserte drømmer - Her jobber underbevistheten for meg
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikor 28 - 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290130} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Per Einar G.

Hei!

Her var det mye julekos, og slik jeg ser det så blir det heller ingen problemer med hangover dagen derpå. Speilingen og det rektangulere lyset ned på nissen er topp.
Liker det, her kan du hente ut mye gode julebudskap!

Per E.
Steinulf L.

Fin beskrivelse av hodeløs julefeiring.
Avsluttet .

Stilig bilde til ettertanke over hva vi holder på med for tiden.
Igjen lager du et bilde som får oss til å tenke litt ekstra,det setter jeg pris på:-)Vi trenger det.
Hilsen Tone!
Tove H.

Bra du advarer mot hodeløs- eller vatthodefeiring! Bildet er bra som ettertankebilde! Fin komposisjon!
Mvh Tove
Eva Marie P.

Men dæ e jo så mye godtj på polet i jula...synd uten hoder da, ser jo ikkeno:O)
Jula er en god ting, jaja så bruker vi for mye penger, drikker litt formy, spiser for mye..men vi koser oss og nyter det. Når ellers i året er nordmenn så flinke til å nyte livet? Over flere dager. Vi er noen teitinger. Der er vi hodeløse, vi har litt å lære av dei som sier felis navidad, dei nyter livet mykje mer enn vi kalde, inneslutta, egosentreret nordmenn. Som bare spiser godt og drikker godt når det er høytid. Vi må liksom ha en unskyldning for å kose oss...jaja, det ble mine sene tanker om dei hodeløse:O)
God komp og eg liker budskapet slik eg ser det. Tankebilder...max bra!!
klem fra Eva
Rune S.

Meget flott og kreativ adventhilsen. Fin symbolikk i bildet. Du har fått fram mye av essensen med hvorfor vi feirer jul. Meget bra utført.

Mvh
Rune S
Olav Ø.

Det ser jæ¤%&& kaldt ut og være naken ute i snøen, men hodeløse som de er, tenker de vist ikke over det. Nissefar ser litt brydd ut og det er kanskje ikke så rart. Artig montasje, grei kompossisjon. Noe negativt burde jeg kanskje funnet og kommentert, men det er ikke noe jeg ser i farten.
Laurberg G.

Jo da. Lad os alle igen holde en hovedløs H´julefest. Snart vender solen. Så lad stå til. Efter os syndfloden. Så lad os drikke os fra sans og samling. - Eller skulle vi spare gaverne og indpakningpapiret og de overdådige, usunde madorgier som bestemt sætter sig på sideben og maver og udgør en stor omkostning på sundhedsbudgetterne. Man kunne give besparelse i hjælp til alle folk i nød. ???????? vh. og god Hjul. lau
KG S.

Huvudlös humor! Stå på!
Roar K.

Det går i sprit og plast før jul ser jeg. Ja, du fornekter deg ikke.

Jeg kommer ikke inn på vår andre side her fra India. Vet sia er oppe hjemme, men her er det den eneste jeg ikke får opp. Har meila Admin, men det hjelper vel ikke.

Du får bare stå på. Jeg får'kke fulgt med. Her er det jo altfor svært så det hender nok du går meg forbi.

Roar

Trond-Ole H.

hei! liker bildene dine, eksprimentale bilder er flott! liker dette også, det har et snev av surealisme noe som alltid er like artig!
Geir F.

Igjen et speisa og hodeløst bilde fra deg. Liker uttrykket ditt, liker budskapet ditt,
Intet å pirke på bortsett fra skyggen ved Den røde kameraten. Den virker ikke helt ekte. Men skygge er vanskelige greir. Føtter på bakken også men de har du kappet.

Alt i alt bra, Gorm.

Tar helgen med et smil og kaster meg hodeløst ut i den.

-fløde-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu