Downhillskate på Voss
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde18mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290440} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Utrolig stilig perspektiv, fine kontraster og svart/hvitt er jo helt essensielt her. Hadde vært prikken over i'en om du ikke hadde kuttet veien til venstre og om du unngikk de stråene nede til venstre. Ellers veldig bra.

Lykke til videre.
Dan S.

utrolig kult bilde!enig ang. perspektiv,personene blir virkelig dratt rundt svingen..det som også er litt fiifig er bremsesporene som skaper linjer i kjøreretningen til skaterne og da også fremmer fart og bevegelse..godt utført!mvh Dan Sandmoen
Avsluttet .

Alt understreker farten her! Dette er et bra reportasjebilde! Det er kanskje en tanke for gjengrodd i de mørkeste partiene for min smak, men det er egentlig bare detaljer på et sånt bilde.

Ser moro ut - for den som tør ...


Hjerteligst
Frode Langset
Fredrik E.

Heisann..
Downhill med longboard e egen idrett, drit fett men blir brukbare skrubbsår:) Bildeteknisk vil jeg berømme perspektivet du har valgt,,får et godt overblikk. Ellers passer s/h konventeringen meget bra,,,røft og grovt uttrykk,,passe ''oldschool'',,meget passende når man tenker på idretten som utføres. Opplever også god dynamikk og bevegelse i bilde.
Godt jobba.
Fredrik
John Einar L.

Takker for kommentarer. Enig i at veien ikke burde vært kuttet på venstresiden, men fikk det ikke til da jeg befant meg på en trang berghylle og ble tvunget til et kompromiss angående komposisjonen. Det hadde virkelig gjort seg om hele svingen var med. De gjengrodde mørke partiene er også tilsiktet for å fremheve veien. Ellers så virker dette farligere for den som ser på trur jeg, kjørerne har god kontroll.
Eirik A.

Råtøft bilde dette her!
Liker komposisjonen og det det seg fint ut i svart/hvitt.
digger det

Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu