Rødøyetyrann
- skal være det korrekte norske navn på denne søramerikanske arten (Xolmis pyrope/Fire-eyed Diucon). Den sitter på toppen av et lite sørbøketre, og har en uskarp grå ås på 8-10 kilometers avstand som bakgrunn (i Nasjonalparken ''Tierra del Fuego'' lengst sør i Argentina)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFor teknisk interesserte er dette et frihåndsopptak med 1D MkIII og 300/2.8+1.4x konverter nedblendet til effektiv f/5.7, 1/800s lukkertid og +2/3 EV-kompensasjon med 1000 ISO.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger735
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290445} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
ingebjørg fyrileiv g.

For en fantastisk vakker fugl! Den er fotografert med en bagrunn som passer godt til fjærdrakten, og jeg liker posituren. Kvisten er også fin, og jeg liker de fargerike innslagene. Øyet er kanskje best der, men blomstene på greina fyller godt opp. Jeg kan ikke klage på noe, men det hadde vært fint om det ikke hadde kommet noen kvister opp i bildet.

vh ingebjørg
Andreas V.

Dette fuglebildet må være noe av det groveste jeg har sett. Greinen er fin, men forstyrrer ikke. Bakgrunnen er nydelig. Virker som om fuglen er en smule utbrent noen steder. Ser at du fant den i en nasjonalpark... Tror nesten du må få en anbefaling (den første jeg gir)
:)
Jonas L.

Teknisk flott artsbilde av en fugl med tilsynelatende passende navn.
Jeg finner ikke noe å trekke for her.

Jonas
Liv F. D.

Vakker!
mvh
Liv '')
Gro K.

Blink igjen, Carsten.
Nå har jeg kommentert alle bildene dine i tur og orden (flink pike ! )
Dette, sammen med spurven, er det jeg liker best. Både pingvinene og selen er mer ordinære (og mye lettere å ta, selv om det IKKE skal bety noe i en billedvurdering).
Du har jobbet med, og truffet godt,med både bakgrunn og de nære omgivelsene. En tilsynelatende litt kjedelig fugl på avstand, til man ser de ''ildfulle'' øynene. Grenene er nok litt rotete, men med det fine fargeinnslaget på blomstene blir det allikevel dekorativt.
Hilsen Gro.
Fredrik S.

Hei!

Skarpt og fint, og ein behagelig bakgrunn som passa bra til fuglen.
Stilig med det røde auget. Fint lys, og kompen er også bra.
Eit flott foto!

Mvh Fredrik S
Carsten A.

Takk for kommentarer.

MVH CA
Eli B.

Vakkert bilde Carsten, fantastisk!

mvh Eli
Kjell G.

En herlig tyrann med et herlig blikk!

mvh kjellg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu