Tupperware ved Nissum fjord
For ikke længe siden var alle joller og sjægte ved fjorden her af træ. Nu er det overvejen plastik og fiber der præger beskibningsbilledet af fjorden. Tupperware som i køkkenskabene. Så fremtidige ærkæologer vil nok få betydelig flere skibsfund fra vores tid end vi får fra tidligere tider.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger232
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290681} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Espen R.

Hei Lau
Ja, plastbåter er blitt et vanlig syn langs både fjord, elver og vann. Mange som tenker at disse er enklere å vedlikeholde enn trebåter, men er ikke den jobben litt av sjarmen og kosen med båt? Bildet er fint komponert, og har varme og naturlige farger. Liker bevegelsen i stråene. Flott dokumentert med en en morsom tittel. Ha en fin kveld, Lau.
vh
Espen
Avsluttet .

God Kveld Laurberg.

Ett flott komponert og eksponert bilde,av nådagens båter i plast.
Liker livet i sivet og de flotte fargene mot båten.Ett godt bilde.

MVH
TGM

Håvard S.

Hei Laurberg!

Måtte le av tittelen din...morsomt:)
Fin undertekst som bygger opp under bildet.
Må si båter med flott treverk er en fryd å se på. Her hos meg går det mest i elvebåter, men de er like vakre uansett.

Bildet er flott komponert uten mange forstyrrende elementer.
Det viser enkelt og greit det du ville få frem.
Du får en fin dybde med at vi ser fjorden og land på andre siden.

Ha en fin kveld!

Mvh. HåvardS
Avsluttet .

God kveld i stuggu Lau,

Flott bilde igjen, som vanlig. Komp er upåklaglig og flotte farger.

mvh
Tommy
Tove H.

Morsom tittel. Jeg pleier å kalle de større, hvite plastbåtene for youghurt-begere... Men så er jeg trebåtentusiast... Bildet ditt er pent komponert med god stemning og fine farger. Fint med vinden i stråene.
Ha en fin kveld.
Hilsen Tove
Avsluttet .

Hallo, Laurberg.
Jeg har ikke vært så aktiv på forumet i de siste måneder, men er alltid glad for å få se bilder fra din hånd når jeg kikker innom. Så også med dette, jeg gleder meg først og fremst over harmonien i fargene. Liker også triangelformasjonene i komposisjonen.
Bildet vekker minner om dovne senssommerdager, en slik hvelvet båt er et ypperlig sted å sette seg ned og kanskje nyte noe medbrakt fra sekk eller lomme.
Jeg reflekterer også over det du skriver om framtidige arkeologer. Om disse tenker jeg av og til at de kanskje vil bedømme vår tid som en fattig epoke i menneskenes historie. Slike epoker er ofte særpreget at det vakre må vike for det praktiske. Dagens farkoster er kanskje ikke utpreget vakre, selv om skjønnhetsidealer vel også forandrer seg. Men det står ingen prektige slott eller katedraler igjen etter oss. Vi får i stedet store, praktiske metallkasser for rasjonell distribusjon av billig mat og nødvendighetsartikler...vel, slik kan man i det minste tenke hvis man er i det kverulerende hjørne.
Uansett, skjønnhet kan man vel den alltids finne, som er i stand til å se etter den med åpent sinn.
Lykke til videre, vennlig hilsen fra Rune:)
Avsluttet .

Hei, Lau!
Et nydelig bilde med vakre, myke og avstemte farger og mange valører/toner. Smilte godt av din underfundige og humoristiske tekst! Meget fint bilde! :-)

Erik
Helge R.

reflekterende innhold
Roar K.

Fine farger du har fått med deg her. Kompen sitter jo som den skal som vanlig.
Kanskje du skulle bli reklamefotograf for tupperwarebåter.

Jo det var nok mer sjarm med trebåter. Men det hendte det kunne bli en sabla jobb å få dem tette om våren når de skulle på vannet. Tror nok jeg ville foretrukket plast idag. Men min tid som båteier hører historien til og slik skal det forbli.

Roar
Avsluttet .

Hei igjen, Laurberg.

Kjempefint bilde av en båt som skulle grunnes, men her midt i fuglereservatet har du vel ikke gjort noen stor fotofangst.

Hallo fra Eivind.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu