Det lyser i stille grender
Et motiv jeg lenge har ventet å få tatt bilde av. Måtte bare vente til snøen la seg tungt på trærne og det ble snøplogkanter... Har kun klonet bort et vegskilt, ellers ikke gjort noenting.
Se det gjerne i fullskjerm.
Bildet inngår i albumet Inne i djupe skoger - Bilder fra Trysilnaturen
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon 18-55mm
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1,3s
  • FilmtypeIso 400
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290726} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Jan Erik E.

Dette var bra...ikke det att det frister å få på seg skia..hehe.Men ga meg en god stemning.Mvh JEE
Trygve O.

Et motiv som det var verdt å vente på ja. Her har du ikke gått langt kan jeg se..hehe. Meget vellykket med det mørke feltet som rammer inn selve motivet ( ramma du har lagt på er også fin). Er bildet i serpia, eller er det hvitbalansen som gir det gule lyset? Åkkesom et fint bilde.

Mvh Trygve
Torgeir Pande B.

Fint motiv! Liker at du har tatt med det mørke nederst i bilde!

Kanskje det hadde hvert fint med et blåskjær i også? Bare et forslag:)

MVH:
Torgeir
Laurberg G.

Eventyrstemning. Kender du sangen ''Nu falder sneen stille blid'' ? Den burde vl så næsten laves om ''Nu falder sneen rød og blød''? :-) mvh. lau
Gunnar K.

Fin vinterstemning. At det gule lyset er tatt inn igjen i rammen synes jeg gjør seg svært bra. Det at det bare er lys på de midtre deler av bildet gjør at du får en naturlig og flott innramming. Mvh Gunnar
Fredrik S.

God kveld :)

Vart i skikkelig vinterstemning av dette bildet. Fint gult lys, og fint med den gule ramma. Likar at det opplyste er ramma inn av alt det mørke, og du får godt fram perioden av året vi er inne i!

No håper eg berre på litt snø i Oslo også!

Mvh Fredrik S
Odd E. k.

Hei Håvard!

Da har snøen kommet til ditt distrikt også. Flott stemning der snøen ligger tung på bakken og i trærne. Får håpe du mater fuglene med godsaker.

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Tove H.

Vakker vinterstemning i fint lys. Fint med det mørke rundt som rammer inn bildet. Fikk lyst å hente skiene og ta meg en tur innover... !
Hilsen Tove
Morten O.

Hei
Dette var et vakkert, stemningsfullt bilde. Det passet godt med så mye svart mellom motivet og ramma. Fikk skikkelig julestemning!

Hilsen Morten
Thorbjørn R.

Dette var virkelig stemningsfullt og fint. Også teknisk bra.

Mvh Thorbjørn
Frode F.

Hei Håvard,

Nydelig motiv du har funnet her. Den som venter på noe godt og så videre...

Herlig stemning, fint lys og nydelige snøtunge trær. Liker også dybden her og mørket som skaper en god ramme rundt veien og trærne.

Godt sett, godt ventet og godt løst :)

FF
Ketil K.

Pent og rolig, der mørket rundt bidrar.
Ivar B.

Flott bilde dette. Enig med forrige taler i at det store mørke området rundt bidrar positivt. Fint komponert med god dybde. Pent presantert med ramma. Mvh Ivar.
anders s.

et flott og annerledes vinterbilde dette her håvard. er herlig å oppleve snøen på denne måten. her på sørlandet har vi kanskje en uke til sammen med sånt føre som dette her. en vanlig vinter på sørlandet er at det snør ca 30cm på en dag og så begynner det å regne til det er ingenting igjen.og stort sett sånn holder det på hele ''vinteren''
ha en fin dag
mvh anders
Dan S.

lekkert Håvard!bidrar sterkt til følelsen av jul og vinter dette bildet:)mvh Dan Sandmoen
Monika Frisvold V.

Hei
Dette synes jeg er et flott stemningsbilde...
akurat passe lys og jeg liker rammen i rundt...
her er snøven krabbet oppi fjellsiden igjen..slik er det på vestlandet..to dager snø og 5 med slaps...vips så er snøen borte og neste dag snør det igjen....
Ha en fin dag..
mvh monika
Håvard S.

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger! Overveldene!:)

Trygve: Ikke gått langt nei. hehe. Har ikke gjort noe etterbehandling med bildet. Lysene er jo i seg selv ganske gule/oransje

Torgeir: Et blåskjær her ville etter min mening ha forvrengt det naturlige fine oransje/gule lyset fra lampene her. Men takk for forslag:)

Laurberg: Har ikke hørt om den sangen. Kanskje du skal gjøre om teksten? hehe.

Odd: Litt tidlig med helg ennå synes jeg:)

Takk også til Jan Erik, Gunnar, Fredrik, Tove, Morten, Thorbjørn, Frode, Ketil, Ivar, Anders, Dan og Monika for koselige kommentarer.


Trond-Ole H.

hei! likte dette bildet veldig godt! en fanntastisk litt sydster og ensom stemning i bildet som jeg liker veldig godt. mvh Trond-Ole
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu