Falmet stjerne
En gammel Mercedes fra begynnelsen av '60-tallet endte sine dager på bilkirkegården ved Fågelvik - Sverige. Denne er parkert nesten helt inntil den tilknyttede boligen.
Tok flere bilder av denne, og fra denne vinkelen er bakgrunnen mest rolig. Treet som gror foran bilen synes jeg hever bildet litt. Hva mener andre?
Bildet inngår i albumet Gamle bilvrak -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-12-04 23:23:29
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E-510
  • 14-42 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetNoe justert i Elements.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290874} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjartan Nielsen F.

Liker bildet godt. God tittel også (det er en gammel Mercedes, er det ikke?)

Jeg ser for meg at en svart/hvitt versjon med en del høyere kontrast ville vært spot on.

K
Roar K.

Utrolig hvor mange gamle bilvrak som står hensatt på gårder rundt om i Norge også.
At bilen står parkert helt inni furua gjør som du ganske riktig bemerker en del for bildet. Jeg likte godt at du har fått med et gammelt rødt stabbur i bakgrunnen også. Ser ut som det er høst både for bil og gammel mæsje her.

Dessverre måtte jeg også denne gang ned i 75% av skjermbildet for å få bildet i hel bit da jeg sitter i mitt vinterhjem i Goa i India med en 17 tommers med oppløsning 1024x768. Vi nordmenn er så bortskjemte fordi datautstyr er billig i Norge og vi har penger mellom hendene. Må nok se om jeg kan få oppgradert meg litt her borte også. Ikke holdbart å måtte gå ned til 75% på de fleste bilder.

Roar
Roar K.

Huff. I siste setning første avsnitt skulle det vært ''natur og gammel mæsje.''

Roar
Jan O Ø.

Hei. Har ved flere anledninger vært på samme sted, senest i sommer. Og her er det masse ''godteri'' for en fotograf. Personlig mener jeg at furua roter til bildet mer enn den hever det. Får også et inntrykk av at bildet er litt skjeivt mot venstre.
Mvh Jan O.
Thorbjørn R.

Bra valg av kamerastandpunkt og fint med høyre lykt som titter fram fra skogen. Det blir litt kraftige reflekser i grillen.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu